Ίβιτς: «Έτοιμος για Άρη ο Ζαχάβι»

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για το ματς της Μακάμπι με τον Άρη τονίζοντας τη σχέση του με την Ελλάδα και επιβεβαιώνοντας τη συμμετοχή του Εράν Ζαχάβι.

Ίβιτς: «Έτοιμος για Άρη ο Ζαχάβι»

Στη διάθεση της Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον αγώνα της Πέμπτης (4/8) με τον Άρη για τα προκριματικά του Conference League βρίσκεται οριστικά ο Εράν Ζαχάβι και όπως είπε ο Βλάνταν Ίβιτς είναι πολύ πιθανό να παίξει από την αρχή ο 35χρονος επιθετικός που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Αϊντχόφεν.

Ο τεχνικός τη Μακάμπι Τελ Αβίβ μίλησε για τη σχέση του με τη Θεσσαλονίκη, το ελληνικό ποδόσφαιρο και την αναμέτρηση που ακολουθεί:

«Ζω στη Θεσσαλονίκη, είναι το σπίτι μου και φυσικά παρακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα. Γνωρίζω τον Άρη και το στιλ παιχνιδιού του. Το καλοκαίρι αντικατέστησε 7-8 παίκτες και ενίσχυσε τον εαυτό του με ποιοτικούς παίκτες. Ο περσινός Άρης ήταν ίσως ο καλύτερος των τελευταίων 20-30 χρόνων. Έχουμε μεγάλο σεβασμό γιατί έχει παρουσιάσει εξέλιξη από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα ο τωρινός ιδιοκτήτης αλλά θέλουμε να τους κερδίσουμε και να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Είναι απαραίτητο να κρατήσουμε στη άμυνα και να είμαστε συνεπείς στη διατήρηση της αγωνιστικής κατάστασή μας».

Για τα μεταγραφικά της Μακάμπι, ο Ίβιτς είπε: «Δεν είναι τόσο εύκολο να πείσεις τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Κάναμε δύο-τρεις κινήσεις και την τελευταία στιγμή οι ποδοσφαιριστές αρνήθηκαν για διαφορετικούς λόγους. Θέλουμε να ενισχυθούμε σε συγκεκριμένες θέσεις. Εγώ είμαι ο πρώτος που θέλει να ενισχυθεί η ομάδα αλλά δεν θα φέρω έναν παίκτη έτσι για να πω ότι έφερα».