Μπούργος: «Ο Άρης ήρθε στο Ισραήλ για να νικήσει»

Λιτός και αποφασιστικός ο Χερμάν Μπούργος στη συνέντευξη Τύπου του Άρη στο Τελ Αβίβ για τον πρώτο αγώνα με την Μακάμπι

Μπούργος: «Ο Άρης ήρθε στο Ισραήλ για να νικήσει»

Ο Άρης βρίσκεται στο Τελ Αβίβ για τον αγώνα της Πέμπτης (4/8) με την Μακάμπι στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον γ' προκριματικό του Conference League με τον Χερμάν Μπούργος να λέει λίγα και... καλά στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση.

«Η Μακάμπι είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά εμείς ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Είμαστε πάντα έτοιμοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Για μας ο τρόπος προσέγγισης των αγώνων δεν αλλάζει. Ο,τι κάνουμε μέχρι σήμερα θα κάνουμε και στο παιχνίδι με τη Μακάμπι», τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός που δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του για την ενδεκάδα.

Όταν ρωτήθηκε για την Μακάμπι: «Πάντα σκέφτομαι την ομάδα μου και πώς πρέπει να λειτουργήσει. Εκεί επικεντρώνομαι, εκεί είναι η σκέψη μου και το πώς μπορεί να πετύχει αυτό που θέλει». Ο Μπούργος είπε ότι οι πιθανότητες «είναι 50-50», ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη του αγώνα η νίκη της Μακάμπι Χάιφα επί του Ολυμπιακού απάντησε: «Δεν είδα τη Μακάμπι Χάιφα παρά μόνο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ την οποία θα αντιμετωπίσουμε». Δεν θέλησε επίσης να απαντήσει ξεχωριστά για τις μεταγραφές του Άρη, σε ερωτήσεις για τον Ζερβίνιο και τον Μανού Γκαρθία: «Μιλάω πάντα για την ομάδα και ποτέ δεν στέκομαι μεμονωμένα σ’ έναν ποδοσφαιριστή»