Τρπισόφσκι για Παναθηναϊκό: «Πολύ δυνατή ομάδα, μίλησα με τον Τόμας Βατσλίκ»

Ο τεχνικός της Σλάβια Πράγας, Γίντριχ Τρπισόφσκι μίλησε για την πρώτη αναμέτρηση με τους «πράσινους». 

Τρπισόφσκι για Παναθηναϊκό: «Πολύ δυνατή ομάδα, μίλησα με τον Τόμας Βατσλίκ»

Ο Γίντριχ Τρπισόφσκι «σκιαγράφησε» τον Παναθηναϊκό στις δηλώσεις του στο match preview της Σλάβια Πράγας.

Αποκάλυψε πως χρησιμοποίησε τις συμβουλές του συμπατριώτη, Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος φυσικά είναι στον Ολυμπιακό.

«Περιμένω καλό ποδόσφαιρο κι ένα καλό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και το παιχνίδι της βασίζεται σε συνδυασμούς και καταστάσεις ένας-εναντίον-ενός. Μετά την απώλεια της κατοχής, πιέζουν πολύ ψηλά και κυνηγούν τον αντίπαλο.

Το ματς θα είναι υψηλού βαθμού σε τεχνικό επίπεδο. Θα συνέκρινα τον Παναθηναϊκό λίγο με τη Φέγενορντ ως προς αυτά που είναι καλός. Ακόμα κι αν τερμάτισε στην τέταρτη θέση, είναι πολύ δυνατή ομάδα, μίλησα με τον Τόμας Βατσλίκ γι’ αυτό και το συζητήσαμε και με τα παιδιά. Θα υπάρξουν μερικές αλλαγές, χρειάζονται περισσότερο έμπειροι ποδοσφαιριστές στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Δεν θα βασιζόμουν στο γεγονός ότι δεν έχει αρχίσει ακόμα το πρωτάθλημά τους. Το παιχνίδι θα είναι σημαντικό για εκείνους, άλλωστε κι εμείς δεν έχουμε προλάβει να παίξουμε πολλά ματς. Δώσαμε αγώνες διαφορετικών τύπων μεταξύ τους. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι πολύ έμπειροι για να μπορούν να παίξουν ένα σκληρό ματς ακόμα κι αν είναι το πρώτο τους στη σεζόν», είπε ο Γίντριχ Τρπισόφσκι.