Ολυμπιακός: Το προφίλ των Ζρίνσκι και Τόμπολ

Τη νικήτρια του ζευγαριού Ζρίνσκι - Τόμπολ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που αγωνιστεί στα playoffs του Conference League. Διαβάστε το προφίλ των δύο ομάδων.

Ολυμπιακός: Το προφίλ των Ζρίνσκι και Τόμπολ

Εάν ο Ολυμπιακός δεν περάσει την Σλόβαν Μπρατισλάβας τότε θα συνεχίσει την πορεία του στα playoffs του Conference League. Εκεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Ζρίνσκι - Τόμπολ.

Conference League: Με Ζρίνσκι ή Τόμπολ ο Ολυμπιακός εάν αποκλειστεί από την Σλόβαν

Η Ζρίνσκι αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Βοσνίας και φέτος στέφθηκε για έβδομη χρονιά στην ιστορία της πρωταθλήτρια. Αγωνίζεται στο γήπεδο «Μπριέγκομ» χωρητικότητας 9.000 θεατών.Ο Βόσνιος Σεργκέι Γιακίροβιτς βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, ενώ από πλευράς παικτών ξεχωρίζουν ο επιθετικός φορ Νεμάνια Μπίλμπιγια και ο Κροάτης στόπερ Ματέι Σένιτς.

Europa League: Μακάμπι Χάιφα ή Απόλλων Λεμεσού κόντρα στον Ολυμπιακό εάν περάσει τη Σλόβαν

Οι Βόσνιοι για τα προκριματικά του Champions League αποκλείστηκαν από τη Σέριφ Τιρασπόλ με σκορ 0-0 και 0-1, ενώ στη συνέχεια απέκλεισαν την ΚΦ Τιράνα (3-2, 0-1) στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League.

Από την άλλη η Τόμπολ ιδρύθηκε στο Καζακστάν και κατέκτησε μόλις το δεύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Γήπεδό της είναι το «Τσεντράλ» χωρητικότητας 9.500 θεατών και προπονητής της είναι ο Σέρβος Μίλαν Μιλάνοβιτς. Ο Ουζμπέκος φορ Ιγκόρ Σεργκέεφ, ο Σέρβος εξτρέμ Μίλιαν Βουκαντίνοβιτς και ο Σκοπιανός στόπερ Αλέκσα Αμάνοβιτς ξεχωρίζουν από το ρόστερ του συλλόγου.

Η Τόμπολ μετά τη λευκή ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι γνώρισε τον αποκλεισμό από την Φερενστβάρος με 5-1 για τα προκριματικά του Champions League. Στο Conference League απέκλεισε τη Λίνκολν από το Γιβραλτάρ με δύο νίκες (2-0, 0-1).