Conference League: Η Μακάμπι Τελ Αβίβ οριστικά στο δρόμο του Άρη

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ απέκλεισε την Ζίρα και θα αντιμετωπίσει τον Άρη στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Conference League: Η Μακάμπι Τελ Αβίβ οριστικά στο δρόμο του Άρη

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι και επίσημα πλέον η αντίπαλος του Άρη στο Conference League. Ο σύλλογος του Ισραήλ απέκλεισε την Ζίρα από το Αζερμπαϊτζάν και θα βρεθεί απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης στον 3ο προκριματικό γύρο του ευρωπαϊκού θεσμού.

Η Μακάμπι είχε βάλει τις βάσεις για τη νίκη της από το πρώτο παιχνίδι, όταν κέρδισε την Ζίρα με το ευρύ 3-0. Ο σημερινός αγώνας ρεβάνς στο Ισραήλ ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες στο 0-0, ωστόσο η Μακάμπι ήταν αυτή που πέρασε στην επόμενη φάση και άφησε εκτός συνέχειας την αντίπαλό της.

Στον 3ο προκριματικά πέρασαν και οι Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα και Στεάουα από τη Ρουμανία. Η Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα «πάτησε» 3-0 την αλβανική Βλάζνια (με το πρώτο ματς να έχει λήξει ισόπαλο 1-1), ενώ η Στεάουα ανέτρεψε στη ρεβάνς το 1-0 της ήττας της από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Σαμπουρτάλο και την κέρδισε 4-2.

Τέλος, στον 3ο προκριματικό πέρασε και η Ραπίντ Βιέννης. Το 0-0 του πρώτου αγώνα με την Λέχια Γκντανσκ είχε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση, αλλά στη ρεβάνς οι Αυστριακοί πήραν τη νίκη με 2-1 και συνάμα το «εισιτήριο».