Ζίβκοβιτς: «Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Για τη ρεβάνς με τη Λέφσκι Σόφιας μίλησε ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Άντριγια Ζίβκοβιτς. 

Ζίβκοβιτς: «Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Ο Ζίβκοβιτς παραδέχθηκε πως ο ΠΑΟΚ έκανε ένα πραγματικά κακό παιχνίδι στη Σόφια και έστρεψε την απόλυτη προσοχή του στη ρεβάνς της Τούμπας, υπογραμμίζοντας πως «δεν τα παρατάμε ποτέ».

Αναλυτικά όσα είπε ο Άντριγια Ζίβκοβιτς κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο γήπεδο της Τούμπας:

Για τι μπορεί να αλλάξει μέσα σε μια εβδομάδα και ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να δείξει ο ΠΑΟΚ για να πάρει την πρόκριση:

«Πρέπει να είμαστε πιο συμπαγείς στην άμυνα και πιο aggressive στην επίθεση από το πρώτο λεπτό. Να είμαστε πιο επιθετικοί σε όλους τους τομείς, πάνω από όλα να παίξουμε το παιχνίδι μας. Αυτό ειναι το στοιχείο που πρέπει να δείξουμε, να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό στον αγωνιιστικό χώρο. Αν τα κάνουμε αυτά είμαι σίγουρος ότι εμείς θα πάρουμε την πρόκριση».

Για το μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μετά την ήττα στην Σόφια :

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση για εμάς αλλά είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και δεν τα παρατάμε ποτέ. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα σε σχέση με πέρσι κόντρα στην Μποέμιανς. Θέλω να στείλω το μήνυμα ότι ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε τα πάντα!».

Για το πρώτο ματς με την Λέφσκι και αν θέλουν να το ξεχάσουν ή να τους έχει μείνει για να αποτελέσει μάθημα για την ρεβάνς και την συνέχεια :

«Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι για όλους μας στην Σόφια. Πρέπει να τα αλλάξουμε όλα για να πάρουμε την νίκη και την πρόκριση. Κακό συνολικά παιχνίδι, πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε εκεί και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, ξέρουμε τι πρέπει να αλλάξουμε. Θέλουμε να αλλάξουμε την κακή εικόνα μας και να δώσουμε χάρα στον κόσμο».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ από την Λέφσκι και αν στο πρώτο ματς σοκαρίστηκε από το γρήγορο γκολ :

«Ξέρουμε πως παίζει ο αντίπαλος. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Γνωρίζαμε και πριν το πρώτο ματς πως παίζει ο αντίπαλος, αλλά τώρα έχουμε διορθώσει κάποια πράγματα. Πρέπει να δώσουμε το 200% στο γήπεδο για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το πως προετοίμασε την ομάδα ψυχολογικά ο προπονητής αυτή την εβδομάδα:

«Δεν θέλω να πω δημόσια τι έχουμε συζητήσει στα αποδυτήρια, δεν είναι σωστό να αναφέρουμε τι είπαμε. Θέλω να κρατήσω τι έχουμε πει. Ειπώθηκαν σημαντικά και πολλά πράγματα και είναι στο χέρι μας αποδείξουμε πως ότι συζητήσαμε στα αποδυτήρια θα βγει στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν το έχει και προσωπικά το αυριανό παιχνίδι επειδή τα καλύτερα του παιχνίδια γενικότερα στον ΠΑΟΚ τα έχει κάνει στην Ευρώπη :

«Δεν έχει να κάνει μόνο με εμένα. Κάθε παίκτης ειναι σημαντικός στην ομάδα, χρειάζεται συνοχή και συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό. Πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε την πρόκριση».

Για το πως βλέπει γενικότερα την σεζόν και την νέα προσπάθεια της ομάδας :

«Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά προς το παρόν κοιτάζουμε μόνο την ρεβάνς με την Λέφσκι».