Άρης: «Σφραγίζει» την πρόκριση και κοιτά την Μακάμπι

Μετά το 5-1 του πρώτου αγώνα, ο Άρης αντιμετωπίζει την Γκόμελ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τυπικά ως φιλοξενούμενος, θέλοντας να σφραγίσει την πρόκριση και να στρέψει το βλέμμα του στον επόμενο αντίπαλο του, την Μακάμπι Τελ Αβίβ

Άρης: «Σφραγίζει» την πρόκριση και κοιτά την Μακάμπι

Τυπική διαδικασία μοιάζει να είναι η ρεβάνς του 5-1 για τον Άρη απέναντι στην Γκόμελ. Οι κίτρινοι, τυπικά ως φιλοξενούμενοι στο Χαριλάου - μετά τις κυρώσεις της UEFA στους συλλόγους από την Λευκορωσία, θέλουν να σφραγίσουν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του Conference League.

Εκεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Χερμάν Μπούργος αναμένεται να παρατάξει τον Άρη με τους Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Νταμπό, Μαντσίνι, Γκρέι, Πάλμα.

Στον αντίποδα, η Γκόμελ θα παραταχθεί με τους Σαντόβσκι, Κουτσίνσκι, Ματβέιτσικ, Αφί, Γιουρίλ, Κοστρόβ, Μπάγκα, Σέντκο, Αντεόλα, Αλεκσίεβιτς, Μάκας.

Διαιτητής θα είναι ο Βέλγος Νίκολας Λαφόρζ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Λοράν Κονοτέ και Ρούμπεν Βινς, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Γουέσλι Ντε Κρέμε. Υπενθυμίζουμε ότι σε αυτή τη φάση του Europa Conference League, δεν υπάρχει VAR.