Ποπόφ: «Δεν έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου»

Ο Ίβελιν Ποπόφ, που δεν αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι της Λέφσκι Σόφιας με τον ΠΑΟΚ, δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στη ρεβάνς της Πέμπτης (28/7) για το Conference League.

Ποπόφ: «Δεν έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου»

Δίχως τον Ίβελιν Ποπόφ είναι πολύ πιθανό πλέον να αγωνιστεί η Λέφσκι Σόφιας και στη ρεβάνς κόντρα στον ΠΑΟΚ την προσεχή Πέμπτη (28/7) στην Τούμπα, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός είχε απουσιάσει από το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων λόγω τραυματισμού και ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Υπενθυμίζεται ότι η Λέφσκι Σόφιας είχε κερδίσει 2-0 τον ΠΑΟΚ.

«Πολλοί άνθρωποι στο σύλλογο περίμεναν αυτήν τη νίκη. Η ατμόσφαιρα είναι καλή, όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο προπονητής μας. Όλοι οι παίκτες και η διοίκηση, θα κάνουν τα πάντα για να γίνει η δουλειά μας. Είμαι στο τελικό στάδιο της επιστροφής, αλλά δεν έχω ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό μου. Αποθεραπεύομαι και ελπίζω πολύ σύντομα να ξεκινήσω να προπονούμαι με την ομάδα. Ελπίζω η ομάδα μας να ξεπεράσει τον ΠΑΟΚ», ανέφερε σχετικά.