Άρης: Φουλάρει για Γκόμελ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι με τη Γκόμελ με την αυριανή προπόνηση να διεξάγεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Άρης: Φουλάρει για Γκόμελ

Ασκήσεις τεχνικής και παιχνίδια κατοχής της μπάλας πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Χερμάν Μπούργος με τον Άρη να προετοιμάζεται πυρετωδώς για το παιχνίδι με τη Γκόμελ. Η αυριανή προπόνηση που θα είναι η τελευταία των "κίτρινων" πριν το ματς με τη Γκόμελ θα πραγματοποιηθεί στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

«Οι ποδοσφαιριστές του Άρη προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει του δεύτερου αγώνα με την FK Gomel (27/07, 21:00), στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. Το πρόγραμμα της Δευτέρας περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής και παιχνίδια κατοχής μπάλας.

Αύριο, Τρίτη, παραμονή του ευρωπαϊκού αγώνα, η προπόνηση θα γίνει το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή της αναμέτρησης με την ομάδα από τη Λευκορωσία.

* Η ΠΑΕ Άρης ενημερώνει ότι αύριο, Τρίτη (26/07), η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας μας, German Burgos, θα διεξαχθεί στις 17:00 στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης. Αύριο, στις 18:30, στον ίδιο χώρο θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της FK Gomel, Vladimir Nevinsky.