ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει αλλαγές ο Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήδη από τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ήττα στην Σόφια από την Λέφσκι είχε προαναγγείλει αλλαγές στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στην ρεβάνς. Θέσεις διεκδικούν οι Λύρατζης, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια και Νάρεϊ. 

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει αλλαγές ο Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξέρει ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να "ανέβει ένα βουνό" για να προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League μετά την ήττα από την Λέφσκι στην Σόφια.

Ο πρώτος που αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού είναι ο Λευτέρης Λύρατζης αντί του Σάστρε. Όπως και ο Νάρεϊ που θα έχει περισσότερες προπονήσεις στα πόδια του. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Αντρέ Βιεϊρίνια, υπό την προϋπόθεση πως θα έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αντιμετώπισε στην μέση. Σε περίπτωση που είναι απόλυτα έτοιμοι, ο Λύρατζης θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Βιεϊρίνια στο αριστερό.

Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Μπίσεσβαρ ενώ εκτός από τον Σάστρε, εκτός αναμένεται να μείνουν ο Κουαλιάτα και ο Ντάντας.

Τέλος, ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν αποκλείεται να βάλει στην άκρη το πρόβλημα που υπάρχει με τον Γιάσμιν Κούρτιτς χρησιμοποιώντας τον κανονικά. Πιστεύεται πως οι δύο πλευρές πως αφήνουν πίσω ό,τι ειπώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, αφού το καλό και για τους δύο θα είναι η ομάδα να μπορέσει να συνεχίσει στην Ευρώπη.