Conference League: «Πεντάσφαιρη» η Λεχ Πόζναν, «καρέ» η Μόλντε, «καθάρισε» και η Μακάμπι

Η Λεχ Πόζναν «διέλυσε» 5-0 την Ντιναμό Μπατούμι και ουσιαστικά έκλεισε από τώρα την παρουσία της στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. «Καρέ» η Μόλντε επί της Ελφσμποργκ (4-1), άνετη νίκη και για την Μακάμπι Τελ Αβίβ (3-0 την Ζίρε).

Conference League: «Πεντάσφαιρη» η Λεχ Πόζναν, «καρέ» η Μόλντε, «καθάρισε» και η Μακάμπι

Την παρουσία της στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League πανηγυρίζει από τώρα η Λεχ Πόζναν.

Οι Πολωνοί διέλυσαν στην έδρα τους με το εμφατικό 5-0 τη Ντιναμό Μπατούμι και μετέτρεψαν σε… τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό στη Γεωργία την επόμενη εβδομάδα. Στην επόμενη φάση θα βρίσκεται όπως όλα δείχνουν και η Μόλντε, η οποία επιβλήθηκε με το ευρύ 4-1 της Ελφσμποργκ στη Νορβηγία.

Με το… ένα πόδι στην επόμενη φάση βρίσκεται και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, που επικράτησε 3-0 της Ζίρε στο Αζερμπαϊτζάν στο πρώτο παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο, πριν τον επαναληπτικό στο Ισραήλ.

Προβάδισμα πρόκρισης απέκτησαν παράλληλα η Λίλεστρομ, που νίκησε 1-0 τη Σεϊναγιόκι στη Φινλανδία, όπως και η Βαντούζ, που επιβλήθηκε με ίδιο σκορ (1-0) της Κόπερ στη Σλοβενία.

Αντίθετα, η Στεάουα ηττήθηκε 1-0 από την Σαμπουρτάλο στη Γεωργία που την βάζει πλέον με την πλάτη στον τοίχο ενόψει της ρεβάνς, τη στιγμή που Κουόπιο και Μιλσάμι Ορχέι έμεναν στο 2-2 και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό.