Conference League: Στη «μάχη» ΠΑΟΚ και Άρης

Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Άρης ρίχνονται απόψε (21/7) στη «μάχη» του Confenrecne κόντρα σε Λέφσκι Σόφιας και Γκόμελ αντίστοιχα. 

Conference League: Στη «μάχη» ΠΑΟΚ και Άρης

Στη Σόφια ξεκινάει το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ, ο οποίος ιδανικά θα ήθελε από σήμερα (21/7, 20.00) να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση απέναντι στη Λέφσκι.

Φαβορί οι «ασπρόμαυροι» αλλά θα πρέπει να το αποδείξουν κόντρα στους Βούλγαρους που δεν θα παρατήσουν εύκολα τα όπλα και θα παλέψουν για την πρόκριση.

Διαιτητής της συνάντησης ορίστηκε ο 34χρονος Γάλλος Ζερεμί Πινάρ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Αουρέλειν Ντρουέτ και Λοράν Κονιλιό, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο επίσης Γάλλος, Μπαστιέν Ντεσεπί.

Μια ώρα αργότερα (21.00), στο «Κλ. Βικελίδης» ο Άρης αντιμετωπίζει την Γκόμελ για την ίδια φάση της διοργάνωσης. Οι «κίτρινοι» θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης και να «κλειδώσουν» ένα εισιτήριο για τον γ' προκριματικό γύρο.

Οι παίκτες του Χερμάν Μπούργος θα έχουν τη στήριξη των οπαδών τους, σε αντίθεση με τη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης (27/8) που θα είναι «κεκλεισμένων των θυρών» μετά από σχετική συμφωνία των δύο ομάδων και το «πράσινο φως» της UEFA.

Άρχων της συνάντησης ο Νικολάς Λαφόρζ από το Βέλγιο, με βοηθούς τους Λορέν Κονέτ και Ρούμπεν Βίμς επίσης από το Βέλγιο, ενώ τέταρτος θα είναι ο Βεσίλ Ντε Κρεμ.