Νταμπό: «Μας περιμένει… πόλεμος με την Γκόμελ»

Ο Μπράιαν Νταμπό μίλησε για την κρισιμότητα του αυριανού (21/7) αγώνα του Άρη με αντίπαλο την Γκόμελ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Νταμπό: «Μας περιμένει… πόλεμος με την Γκόμελ»

Ο Μπράιαν Νταμπό αναφέρθηκε στην αυριανή (21/7) πρώτη αναμέτρηση του Άρη με αντίπαλο την Γκόμελ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου των «κιτρινόμαυρων».

«Νιώθω ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω μπροστά στους απίστευτους οπαδούς μας και να κάνουμε μία καλή αρχή. Από την αρχή είχα πει πως δεν έκανα προετοιμασία με τους υπόλοιπους αλλά έκανα έξτρα προπονήσεις και θα είμαι έτοιμος. Δεν ξέρω πολλά για την Γκόμελ, γνωρίζω πως έχει καλούς παίκτες και κατέκτησε το πρωτάθλημα στην χώρα της. Εμείς ως ομάδα θα ήμαστε έτοιμοι γιατί έχουμε κάποιους στόχους να πετύχουμε και περιμένω μία πετυχημένη σεζόν», επεσήμανε αρχικά.

Για τον κόσμο του Άρη: «Οι φίλαθλοι είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς, ειδικά αν είναι τόσο υπέροχοι όσο οι δικοί μας. Θα είναι επιπλέον κίνητρο για εμάς».

Για το ότι ο Άρης έχει έμπειρους παίκτες από ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Είναι πλεονέκτημα αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε για έναν… πόλεμο. Έτσι θα πρέπει αυτή η εμπειρία να αποτελέσει πλεονέκτημα για εμάς».

Αν υπάρχει φαβορί: «Ελπίζω να κερδίσουμε, δεν νομίζω πως υπάρχει φαβορί, είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε με την Γκόμελ. Και πρέπει να τους σεβαστούμε. Η ομάδα μας όμως νιώθει αυτοπεποίθηση και το φαβορί θα φανεί μέσα στο γήπεδο».

Αν νιώθει έξτρα πίεση: «Όχι δεν νιώθω πίεση. Όλοι ήμαστε μαζί, η ομάδα, οι παίκτες, ο κόσμος. Αν προκριθούμε θα είναι μία μεγάλη χαρά για όλους μας, αν χάσουμε θα είναι μεγάλη απογοήτευση. Αλλά πιστεύω πως θα κερδίσουμε».