Βελέζ Μόσταρ: Αναβλήθηκε το ματς πρωταθλήματος με την Ίγκμαν, ενόψει Χαμρούν και… ΠΑΟΚ

Η Βελέζ Μόσταρ εξασφάλισε την αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος με την Ίγκμαν, λόγω του αγώνα της με την Χαμρούν για το Conference League. Ο νικητής θα αναμετρηθεί με τον αντίστοιχο του ΠΑΟΚ – Λέφσκι.

Βελέζ Μόσταρ: Αναβλήθηκε το ματς πρωταθλήματος με την Ίγκμαν, ενόψει Χαμρούν και… ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, αν περάσει το «εμπόδιο» της Λέφσκι Σόφιας, θα αναμετρηθεί με το νικητή του ζευγαριού Βελέζ Μόσταρ - Χάμρουν Σπάρτανς στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο σύλλογος λοιπόν της Βοσνίας, ζήτησε και πήρε τελικά την αναβολή του αγώνα του στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την Ίγκμαν, έτσι ώστε να έχει περισσότερο χρόνο να ξεκουραστεί για τον αγώνα ρεβάνς με την Χάμρουν Σπάρτανς στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Το πρώτο παιχνίδι των δύο συλλόγων στο Conference League θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη (21/7), ενώ η ρεβάνς στις 28 του μηνός. Το ματς της Βελέζ Μόσταρ με την Ίγκμαν από την άλλη, ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 23 Ιουλίου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Βοσνίας.

«Ο αγώνας της 2ης αγωνιστικής της Premier League μεταξύ της Βέλεζ και της Ίγκμαν αναβλήθηκε μετά από αίτημα του συλλόγου από το Μόσταρ λόγω υποχρεώσεων σε διεθνείς διοργανώσεις, πιο συγκεκριμένα λόγω της συμμετοχής στον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League στις 21 και 28 Ιουλίου 2022», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας της Βοσνίας.