Conference League: Η Σεϊναγιόκι απέκλεισε την Φλόρα Ταλίν, εκτός και η Ντιναμό Τιφλίδας

Η Σεϊναγιόκι απέκλεισε τη Φλόρα Ταλίν με 4-2 στην παράταση και προκρίθηκε στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, εκεί που θα βρίσκεται και η Πάιντε Λιναμεεσκόντ που κέρδισε 6-5 στα πέναλτι την Ντιναμό Τιφλίδας.

Conference League: Η Σεϊναγιόκι απέκλεισε την Φλόρα Ταλίν, εκτός και η Ντιναμό Τιφλίδας

Η Σεϊναγιόκι από την Φινλανδία έκανε την έκπληξη και απέκλεισε από την συνέχεια της διοργάνωσης τη Φλόρα Ταλίν. Η τελευταία είχε κερδίσει 1-0 το πρώτο παιχνίδι, ωστόσο στη σημερινή ρεβάνς η Σεϊναγιόκι ολοκλήρωσε το 90λεπτο με το υπέρ της 3-2, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στην παράταση.

Στον επιπλέον χρόνο οι γηπεδούχοι έφτασαν τελικά στο 4-2 που τους χάρισε την πρόκριση, ενώ σημειώνεται πως η Φλόρα Ταλίν ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες λόγω αποβολής των Καλάστε (82’) και Ζενιόφ (111’).

Πέραν αυτών, στα πέναλτι κρίθηκε η πρόκριση ανάμεσα στην Πάιντε Λιναμεεσκόντ από την Εσθονία και την Ντιναμό Τιφλίδας, με την πρώτη τελικά να εξασφαλίσει το «μαγικό» εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Στο πρώτο ματς η Πάιντε Λιναμεεσκόντ είχε πάρει τη νίκη με 3-2 επί της Ντιναμό Τιφλίδας, αλλά η κανονική διάρκεια της σημερινής ρεβάνς ολοκληρώθηκε με 2-1 υπέρ της τελευταίας.

Το ματς οδηγήθηκε τελικά στην παράταση, εκεί όπου δεν προέκυψε νικητής και τελικά οι δύο ομάδες κλήθηκαν να λύσουν τις διαφορές τους στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι. Στην ψυχοφθόρο διαδικασία η Πάιντε Λιναμεεσκόντ κέρδισε τελικά 6-5 την Ντιναμό Τιφλίδας και την απέκλεισε, παίρνοντας αυτή την πρόκριση για τον 2ο προκριματικό γύρο.