Ίνγκασον: «Είμαστε έτοιμοι για τη Λέφσκι. Θα πάμε στη Σόφια για την πρόκριση»

Ο Ίνγκι Ίνγκασον εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει την Λέφσκι στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League και θα προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ίνγκασον: «Είμαστε έτοιμοι για τη Λέφσκι. Θα πάμε στη Σόφια για την πρόκριση»

Κλίμα αισιοδοξίας επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ ενόψει των αγώνων με την Λέφσκι Σόφιας για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης κοντράρεται με την αντίπαλό του στις 21 και τις 28 Ιουλίου και ο Ίνγκι Ίνγκασον σε δηλώσεις του στη NOVA έδωσε το σύνθημα της πρόκρισης για την επόμενη φάση του ευρωπαϊκού θεσμού.

«Ήμασταν δύο βδομάδες εδώ. Έγινε πολύ και καλή δουλειά. Κάναμε αρκετή πρόοδο, πολύ πρόοδο. Νομίζω ότι η ομάδα πραγματοποίησε και καλές εμφανίσεις στα παιχνίδια και νομίζω ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες στην ομάδα αλλά μπαίνουν σταδιακά και συνηθίζουν το σύστημα και τη φιλοσοφία μας. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη δουλειά που κάναμε εδώ», είπε αρχικά αναφερόμενος στην προετοιμασία της ομάδας, ενώ κάνοντας τη σύγκριση σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, απάντησε:

«Είναι δύσκολο να δώσεις μία απάντηση τώρα. Θα πρέπει να δώσουμε χρόνο στα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα, θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, να πάμε βήμα βήμα και νομίζω ότι η ομάδα μας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Θέλει να προσθέσει κάποιους καινούργιους παίκτες ακόμη και είναι φυσιολογικό. Είμαστε ακόμη στην αρχή του Ιούλη αλλά έχουμε τα πρώτα επίσημα παιχνίδια τώρα …. σε 10 μέρες. Και το πιο σημαντικό είναι να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε».

Για το πρώτο επίσημο παιχνίδι στη Σόφια κόντρα στη Λέφσκι, σημείωσε:

«Ναι, σίγουρα θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Έχουμε αυτοπεποίθηση στην ομάδα φουλ, κι αυτοπεποίθηση στους εαυτούς μας φουλ. Θα πάμε στη Σόφια για την πρόκριση».