Conference League: H Πάιντε «τούμπαρε» την Ντιναμό Τιφλίδας, ισοπαλία για την Ολίμπια Λιουμπλιάνα

Η Πάιντε Λιναμεεσκόντ κέρδισε με ανατροπή 3-2 τη Ντιναμό Τιφλίδας στη Γεωργία και απέκτησε το προβάδισμα για την πρόκριση από τον 1ο προκριματικό γύρο του Conference League. Ανοιχτοί λογαριασμοί και για Ολίμπια Λιουμπλιάνα και Ντιφερντάνζ, που έμειναν στο 1-1.

Conference League: H Πάιντε «τούμπαρε» την Ντιναμό Τιφλίδας, ισοπαλία για την Ολίμπια Λιουμπλιάνα

Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η Πάιντε Λιναμεεσκόντ από την Εσθονία στον αγώνα κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας, καθώς κέρδισε με ανατροπή 3-2 την αντίπαλό της στη Γεωργία στο πρώτο ματς των δύο συλλόγων για τον 1ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 22’ με το τέρμα που σημείωσε ο Νταβίτ Σκιρτλάντζε (1-0) και παρότι οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 61’ με τον Λουτς σε 1-1, εν τούτοις τέσσερα λεπτά αργότερα (65’) ο Λεβάν Καραμπάντζε έγραψε το 2-1 για την Ντιναμό Τιφλίδας.

Όπως αποδείχτηκε βέβαια, η Πάιντε Λιναμεεσκόντ είχε τον τελευταίο λόγο στο παιχνίδι και με γκολ του Σινγκατέχ στο 81’ έφτασε το 2-2, πριν ο Πιχτ γράψει στο 89’ το 2-3 της ανατροπής.

Στο μεταξύ, το πρώτο βήμα για την είσοδο στον επόμενο γύρο του θεσμού έκανε και η Ρουζόμπεροκ από τη Σλοβακία, που επιβλήθηκε 2-0 της Κάουνο Ζαλγκίρις από την Λιθουανία, ενώ Ολίμπια Λιουμπλιάνα και Ντιφερντάνζ έμειναν στο 1-1 και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό.

Τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων
Ρουζόμπεροκ (Σλοβακία)-Κάουνο Ζαλγκίρις (Λιθουανία) 2-0
Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία)-Πάιντε Λιναμεεσκόντ (Εσθονία) 2-3
Ολίμπια Λιουμπλιάνα (Σλοβενία)-Ντιφερντάνζ (Λουξεμβούργο) 1-1
Σφιντούλ Γκεόργκε (Μολδαβία)-Μούρα (Σλοβενία) 1-2
Φλοριάνα (Μάλτα)-Πετροκούμπ Χιντσέστι (Μολδαβία) 0-0