Conference League: Με το «δεξί» Φλόρα Ταλίν και Κουόπιο

Φλόρα Ταλίν και Κουόπιο νίκησαν τις Σεϊναγιόκι (1-0) και Ντίλα Γκόρι (2-0) αντίστοιχα και βρίσκονται ένα «βήμα» από την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Conference League: Με το «δεξί» Φλόρα Ταλίν και Κουόπιο

Με το «δεξί» ξεκίνησαν την πορεία τους Φλόρα Ταλίν και Κουόπιο στον πρώτο προκριματικό γύρο του Conference League, καθώς πανηγύρισαν τη νίκη στις αναμετρήσεις τους που τις φέρνει πλέον πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, ενόψει και των αγώνων ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα.

Η Φλόρα Ταλίν έκαμψε στην Εσθονία την αντίσταση της Σεϊναγιόκι από τη Φινλανδία, με τον Μίλερ να πετυχαίνει στο 21’ το μοναδικό γκολ της συνάντησης και να χαρίζει στους γηπεδούχους τη νίκη με 1-0.

Σε αντίθεση με την Σεϊναγιόκι, η ετέρα ομάδα της Φινλανδία, η Κουόπιο, επιβλήθηκε 2-0 της Ντίλα Γκόρι, το οποίο θα κληθεί πλέον να «υπερασπιστεί» στον επαναληπτικό στη Γεωργία. Το πρώτο γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Γιάνις Ικαούνιεκς (32’), ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 91’ με πέναλτι ο Βαΐρινεν.

Πέραν αυτών, η Πογκόν Σέτσιν από την Πολωνία ουσιαστικά έκλεισε από τώρα την πρόκρισή της στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, καθώς διέσυρε στην έδρα της την Ρέικιαβικ με το εμφατικό 4-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια που ξεχώρισαν, προβάδισμα πρόκρισης απέκτησαν επίσης η Μπόρατς Μπάνια Λούκα και η Μάγκπις, που κέρδισαν τις Τόρσαβν (2-0) και Κρουσέιντερς (2-1) αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων
Μπόρατς Μπάνια Λούκα (Βοσνία) - Β36 Τόρσαβν (Νησιά Φαρόε) 2-0
Μάγκπις (Γιβραλτάρ) - Κρουσέιντερς (Β. Ιρλανδία) 2-1
Πανεβέζις (Λιθουανία) - Μιλσάμι Ορχέι (Μολδαβία) 0-0
Φλόρα Ταλίν (Εσθονία) - Σεϊναγιόκι (Φινλανδία) 1-0
Πογκόν Σέτσιν (Πολωνία) - KR Ρέικιαβικ (Ισλανδία) 4-1
Κουόπιο (Φινλανδία) - Ντίλα Γκόρι (Γεωργία) 2-0

Σαμπουρτάλο (Γεωργία) - Παρτιζάνι (Αλβανία) 0-1