Conference League: Προβάδισμα για την Βίκινγκουρ

Η Βίκινγκουρ από τα Ν. Φερόε νίκησε 1-0 την Γιουρόπα από το Γιβραλτάρ και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στη β' φάση του Conference League. 

Conference League: Προβάδισμα για την Βίκινγκουρ

Στο «Τόρσβελερ Στάντιουμ» της πρωτεύουσας των Νήσων Φερόε Τόρσχαβν, η Βίκινγκουρ Γκότα νίκησε με 1-0 την Γιουρόπα από το Γιβραλτάρ, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την πρώτη προκριματική φάση του Conference League. Ο επαναληπτικός θα γίνει στις 14/7 (18.00) στην έδρα της Γιουρόπα.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν μοιρασμένο και με λιγοστές φάσεις, αλλά πολύ γρήγορα στην επανάληψη η Βίκινγκουρ άνοιξε το σκορ με τον Μπάρνταρσον (στο 51'). Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση και έχασαν ευκαιρίες, ενώ οι γηπεδούχοι έψαξαν σε αντεπιθέσεις το δεύτερο γκολ. Με το αποτέλεσμα να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.

Διαιτητής ο Σουηδός Κάρλσον. Κίτρινες: 10’ Σβένσον, 68' Μπάρνταρσον

Βίκινγκουρ: Ρέινατροντ. Χάνσεν, Α. Γκρέγκερσεν, Γ. Βάτνχαμαρ, Μ. Γκρέγκερσεν, Σβένσον (66' Αντ. Όλσεν), Σ. Βάτνχαμαρ, Τούρι, Μνένεϊ, Μπάρνταρσον (74' Αρ. Όλσεν), Γιόχανσεν (75' Γιόνχαρντσον)

Γιουρόπα: Μπάντα, Τζόλεϊ, Έντετ, Σ. Σάντσες (74' Κουράδο), Ολιβέρο, Κόλα, Μ. Σάντσες, Μοντόγια, Μπαντρ (77' Ερνάντες), Ρομάν (82' Γουίλι), Εντιαγέ