Άρης-Γκόμελ: Σκέψεις να γίνουν τα δύο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Άρης και Γκόμελ βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου και τα δύο ματς για τα προκριματικά του Europa Conference League να διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη.

Άρης-Γκόμελ: Σκέψεις να γίνουν τα δύο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Η κλήρωση έφερε στο δρόμο του Άρη για τα προκριματικά του Europa Conference League τη Γκόμελ από τη Λευκορωσία. Λόγω του πολέμου στην Ουκρανία δεν μπορεί ο εκτός έδρας αγώνας με τη Γκόμελ να διεξαχθεί στη Λευκορωσία.

Οι άνθρωποι των δύο συλλόγων βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή προκειμένου να βρουν την καλύτερη λύση για το που θα γίνει το παιχνίδι στο οποίο τυπικά θα είναι γηπεδούχος η Γκόμελ.

Τα δύο ματς είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν στις 21 και 28 Ιουλίου και οι δύο ομάδες πρόκειται να καταθέσουν κοινό αίτημα στην UEFA προκειμένου και τα δύο ματς να διεξαχθούν στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Σε περίπτωση που η αρμόδια επιτροπή της UEFA δεν επιτρέψει να γίνει κάτι τέτοιο τότε η Γκόμελ είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει ως έδρα κάποιο γήπεδο που βρίσκεται σε Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν ή Γεωργία, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη Λευκορωσία.