Μανωλάς: «Ρόμα στον τελικό με όλη μου την ψυχή»

Δηλώσεις στην Repubblica έκανε ο Κώστας Μανωλάς για τον τελικό του Conference League και τη μάχη της Ρόμα, να κατακτήσει το τρόπαιο κόντρα στην Φέγενορντ. Τι είπε ο άσος του Ολυμπιακού.

Μανωλάς: «Ρόμα στον τελικό με όλη μου την ψυχή»

Η Ρόμα αντιμετωπίζει απόψε (22.00) την Φέγενορντ στα Τίρανα στον τελικό του Conference League και οι Ιταλοί ζήτησαν την άποψη του Κώστα Μανωλά λόγω της θητείας του στην ιταλική ομάδα.

Ο άσος του Ολυμπιακού μίλησε στην εφημερίδα Repubblica και φυσικά ρωτήθηκε για το γκολ που είχε σημειώσει εναντίον της Μπαρτσελόνα στο Champions League του 2018, με το οποίο η ομάδα του είχε πάρει μεγαλειώδη πρόκριση στη ρεβάνς. «Από εκείνο το γκολ σίγουρα είχε αλλάξει πολύ η εικόνα της Ρόμα στην Ευρώπη, καθώς εκείνη η πρόκριση έκανε όλο τον κόσμο να καταλάβει πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Κι αν υπήρχε VAR θα είχαμε φτάσει μέχρι τον τελικό», τόνισε ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος διατηρεί φυσικά στην Ιταλία το πολύ καλό όνομα που «έχτισε» με την παρουσία του σε Ρόμα και Νάπολι.

Για τον τελικό ο Μανωλάς ευχήθηκε να είναι νικήτρια η πρώην ομάδα του: «Θα είμαι υποστηρικτής της με όλη μου την ψυχή για να κατακτήσει αυτό το τρόπαιο το οποίο αξίζει ο κόσμος της. Φέτος δεν πήγε καλά, αλλά ένας τελικός είναι πάντα τελικός»

Για την αποχώρησή του από τη Νάπολι ο Μανωλάς έκανε λόγο για την πορεία της ομάδας και αναφέρθηκε στις καλές στιγμές και στα προβλήματα που υπήρξαν για τον ίδιο στη φετινή σεζόν. Αλλά για το αντίο από την ιταλική ομάδα, ο παίκτης του Ολυμπιακού αρκέστηκε στο εξής: «Ρωτήστε τον Ντε Λαουρέντις. Υπήρξαν κάποια θέματα για τα οποία από σεβασμό στους συμπαίκτες μου που παραμένουν στο κλαμπ δεν θα ήθελα να μιλήσω».

Δεν έκρυψε, πάντως, ότι θεωρεί άδικο τον παραγκωνισμό του από τον Λουτσιάνο Σπαλέτι: «Στη Νάπολι φέτος έπαιξα στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια και μετά έμεινα εκτός. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί! Έκανα ένα λάθος με τη Γιουβέντους, είναι αλήθεια. Αλλά δεν πιστεύω ότι μου άξιζε να μείνω εκτός. Ο Σπαλέτι ως προπονητής δεν αμφισβητείται, είναι από τους καλύτερους, που έχω γνωρίσει ποτέ. Αλλά η σχέση μας δεν ήταν και η καλύτερη. Με τους άλλους προπονητές, που είχα, η σχέση ήταν πάντα εξαιρετική».

Όσο για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: «Το ήθελα πάρα πολύ. Ήθελα να πάω κάπου και να νιώσω ότι ο κόσμος και η ομάδα με αγαπούν. Και ήξερα ότι εκεί θα το βρω αυτό».