Conference League: Κλείνουν οι δημόσιες υπηρεσίες την ημέρα του τελικού

Έκτακτα μέτρα έχουν λάβει στην Αλβανία προκειμένου να διοργανώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τον τελικό του Europa Conference League.

Conference League: Κλείνουν οι δημόσιες υπηρεσίες την ημέρα του τελικού

Στις 25 Μαΐου τα Τίρανα θα φιλοξενήσουν τον τελικό του Europa Conference League ανάμεσα σε Ρόμα και Φέγενορντ και όλη η πόλη εκείνη την ημέρα θα κινείται στους ρυθμούς του μεγάλου αγώνα.

Συγκεκριμένα η υπουργός Παιδείας και Αθλητισμούς της Αλβανίας, Έβις Κούσι σκοπεύει να κλείσει όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, τα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και τα σχολεία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Mundo Deportivo η συγκεκριμένη απόφαση έχει παρθεί στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον τελικό που θα φιλοξενηθεί στην Αλβανία. «Ας γίνουμε όλοι μέρος αυτής της μεγάλης εκδήλωσης και ας καλωσορίσουμε επισκέπτες από όλη την Ευρώπη!», δήλωσε η Κούσι.

Αυτό δεν θα είναι το μοναδικό μέτρο που θα ληφθεί λόγω του τελικού του Europa Conference League. Συγκεκριμένα προκειμένου να οργανωθεί πιο καλά η προσέλευση των φιλάθλων η κυκλοφορία των οχημάτων θα απαγορευτεί έως τις 19:00.

Ο τελικός θα φιλοξενηθεί στην Arena Kombëtare και για την Αλβανία αυτό είναι το πρώτο μεγάλο αθλητικό γεγονός που αναλαμβάνει να διοργανώσει. Γι' αυτό και λαμβάνει όλα αυτά τα μέτρα προκειμένου να διοργανώσει όσο το δυνατόν καλύτερα τον τελικό και φυσικά με ασφάλεια.