Κρέσπο: «Μπορούσαμε, αλλά δεν το καταφέραμε»

Στεναχωρημένος ήταν ο Άνχελ Κρέσπο μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Μαρσέιγ και τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Κρέσπο: «Μπορούσαμε, αλλά δεν το καταφέραμε»

Ο Άνχελ Κρέσπο έκανε το λάθος που τελικά κόστισε στον ΠΑΟΚ και δέχτηκε το γκολ από τη Μαρσέιγ με το οποίο τελικά ηττήθηκε με σκορ 1-0. Ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα ήταν στεναχωρημένος, διότι όπως είπε η ομάδα του μπορούσε να κάνει το κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά ο Άνχελ Κρέσπο μίλησε:

Για το πώς διαχειρίζεται ένας ποδοσφαιριστής ένα τέτοιο λάθος: Τα λάθη είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Έχασα την κατοχή της μπάλας στο δικό μας μισό του γηπέδου. Από 'κει και πέρα είχαμε σχεδόν δέκα ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά δεν το καταφέραμε. Είμαι στεναχωρημένος για την εικόνα της ομάδας και για την υποστήριξη που είχαμε απ' όλο το γήπεδο. Γενικά είμαι στεναχωρημένος γιατί μπορούσαμε, αλλά δεν το καταφέραμε.

Για το αν υπήρξε κάποιο σημείο που έχασαν τη συγκέντρωση τους: Δεν νομίζω ότι υπήρξε τέτοιο πρόβλημα. Συνολικά η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ καλά. Ξέρουμε ότι απέναντι σε τέτοιες ομάδες τα λάθη σου τα πληρώνεις. Σου έδινε την αίσθηση το παιχνίδι ότι και 2-3 ματς να παίζαμε δεν θα σκοράραμε.

Για τη στήριξη του κόσμου: Νομίζω ότι όταν βλέπεις τον κόσμο με αυτή τη συμπεριφορά μετά το παιχνίδι στο κάνει ακόμα πιο δύσκολο. είχαμε ένα δύσκολο τουρνουά. Όταν βλέπεις τον κόσμο να σε στηρίζει σε κάνει να στεναχωριέσαι ακόμα περισσότερο.