ΠΑΟΚ - Κωδικός: Ανατροπή και πρόκριση

Η μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά του ΠΑΟΚ έφτασε, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να υποδέχεται απόψε στην Τούμπα τη Μαρσέιγ στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ.

ΠΑΟΚ - Κωδικός: Ανατροπή και πρόκριση

Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να ανατρέψουν την ήττα με 1-2 του πρώτου αγώνα στη Γαλλία προκειμένου να είναι αυτοί που θα πάρουν το ιστορικό εισιτήριο για τους «4» του θεσμού.

Μεγάλο «όπλο» για τον ΠΑΟΚ θα είναι φυσικά η κατάμεστη Τούμπα, καθώς οι φίλοι του αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στο γήπεδο προκειμένου να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Ραζβάν Λουτσέσκου. Μάλιστα, στις εξέδρες δεν θα υπάρχει και… αντίλογος, δεδομένου ότι δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι της Μαρσέιγ.

Δεύτερο ατού του «Δικεφάλου» το γεγονός ότι θα παραταχθεί σχεδόν πλήρης. Με εξαίρεση τον άτυχο Γιάννη Μιχαηλίδη, οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν άλλες απουσίες για το αποψινό παιχνίδι. Στην αποστολή του αγώνα συμπεριλήφθηκαν οι Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες, Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα, Άκπομ, Τσόλακ.

Αντιθέτως, η Μαρσέιγ ταξίδεψε με σημαντικά προβλήματα. Ο Αρκάντιους Μίλικ δεν βρίσκεται τελικά στη γαλλική αποστολή καθώς κρίθηκε ανέτοιμος, όπως και οι τιμωρημένοι Ζέρσον, Ντιένγκ και Καμαρά. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στον πάγκο των Μασσαλών θα κάτσει ο βοηθός Χόρχε Ντεσιό, καθώς ο Χόρχε Σαμπάολι είναι επίσης τιμωρημένος. Στην αποστολή μετέχουν οι Μανταντά, Λόπεζ, Νγκαπαντουεντμπού, Σαλιμπά, Τσάλετα-Τσαρ, Κολάσινατς, Λιρόλα, Πέρες, Μουστιέ, Μαντί, Γκουέιε, Ρονζιέ, Γκεντουζί, Μπερτέλι, Πίτου, Μπακαμπού, Παγέ, Χαρίτ, Ουντέρ, Μπενιαχιά.

Οι ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Europa Conference League:

19:45 1. Αϊντχόφεν (Ολλανδία)-Λέστερ (Αγγλία) 0-0 α΄ματς

22:00 2. Σλάβια Πράγας (Τσεχία)-Φέγενορντ (Ολλανδία) 3-3

22:00 3. ΠΑΟΚ (ΕΛΛΑΔΑ) -Μαρσέιγ (Γαλλία) 1-2

22:00 4. Ρόμα (Ιταλία)-Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία) 1-2

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ (28/4 και 5/5)
Α. Νικητής 4-Νικητής 1
Β. Νικητής 2-Νικητής 3

ΤΕΛΙΚΟΣ (25/5-Τίρανα)
Νικητής Α-Νικητής Β