Ελ Καντουρί: «Η χρονιά δεν τελειώνει, είτε περάσουμε, είτε όχι»

Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ στη Μασσαλία, Ελ Καντουρί μίλησε για το ματς με τη Μαρσέιγ στην Τούμπα

Ελ Καντουρί: «Η χρονιά δεν τελειώνει, είτε περάσουμε, είτε όχι»

Ο Ελ Καντουρί εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Μαρσέιγ στην Τούμπα.

«Στη Μασσαλία ήρθαν πολλοί φίλοι να με δουν, όπως και η οικογένειά μου... Στο Βέλγιο είχαμε κανονίσει να με δουν αλλά είχα κόβιντ και δεν αγωνίστηκα. Χάρηκα πολύ που τους είδα και χάρηκα περισσότερο για την εμφάνισή μου και το γκολ που έβαλα. Χαίρομαι να βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ τον ΠΑΟΚ», είπε αρχικά ο άσος του ΠΑΟΚ.

Για το αν το γκολ στην Μασσαλία ήταν το πιο σημαντικό του στον ΠΑΟΚ:

«Η διοργάνωση δεν είναι κάτι ξεχωριστό για μένα, εγώ θέλω να παίζω καλά σε όλα τα παιχνίδια. Η σεζόν είναι αρκετά δύσκολη για μένα, είχα κάποια προβλήματα τραυματισμών. Σίγουρα η Ευρώπη μας δίνει παραπάνω κίνητρο όλους μας αλλά θέλω να παίξω και να βοηθήσω ανεξαρτήτως διοργάνωσης».

Για την σημασία του αγώνα με την Μαρσέιγ και το γεγονός ότι η σεζόν δεν τελειώνει αύριο ανεξαρτήτως αποτελέσματος:

«Αυτή η ομάδα έχει μεγάλη εμπειρία σε τέτοιες καταστάσεις. Όπως για παράδειγμα η εμπειρία με τον αποκλεισμό από την Κράσνονταρ, που βγάλαμε αντίδραση στην συνέχεια. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο της σεζόν με κρίσιμα παιχνίδια και όλοι μέσα στην ομάδα γνωρίζουν πως η χρονιά δεν τελειώνει αύριο...

Είτε περάσουμε, είτε όχι έχουμε αρκετά ματς ακόμα μπροστά. Σίγουρα αν περάσουμε θα πάρουμε τεράστια ώθηση και ψυχολογία για τις επόμενες υποχρεώσεις μας. Αλλά είμαι σίγουρος ότι η ομάδα είναι δυνατή ψυχολογικά για όλα τα ενδεχόμενα».

Για αν το πρώτο ματς ήταν ένα καλό μάθημα για την Μαρσέιγ ή αν ο ΠΑΟΚ το φοβήθηκε περισσότερο από όσο έπρεπε:

«Η Μαρσέιγ έχει εκπληκτικούς παίκτες και το ξέρουμε αυτό. Στο πρώτο ημίχρονο τους σεβαστήκαμε περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Ο προπονητής στο ημίχρονο μας είπε ότι μπορούμε να είμαστε καλύτεροι και να βγούμε για να… παίξουμε. Δεν ξέρω αν επηρεαστήκαμε από την ατμόσφαιρα στο πρώτο μέρος, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι βγάλαμε αντίδραση στο δεύτερο μέρος και έχουμε ένα σκορ που μπορούμε να ανατρέψουμε στην Τούμπα».

Για το αν μίλησε με τους Αρίτ και Μίλικ που ήταν συμπαίκτες το παρελθόν: «Δεν μιλήσαμε πριν το παιχνίδι. Μετά το ματς μιλήσαμε με τον Αρίτ που είμαστε συμπαίκτες στο Μαρόκο. Με τον Μίλικ ήμασταν συμπαίκτες για έξι μήνες στην Νάπολι, αλλά δεν τον είδα γιατί δεν αγωνίστηκε. Είναι και οι δυο φίλοι μου και εξαιρετικοί παίκτες, αλλά προτιμώ πριν από τα παιχνίδια να μην έχω ιδιαίτερες επαφές με παίκτες που παίζουν στην αντίπαλη ομάδα».