ΠΑΟΚ: Παρακολουθούν τον... Μίλικ της Μαρσέιγ

Ο Αρκάντιους Μίλικ κάνει αγώνα δρόμου για το ματς της Πέμπτης (14/4, 22.00) κόντρα στον ΠΑΟΚ και οι Θεσσαλονικείς παρακολουθούν στενά τις αγωνιστικές εξελίξεις στη Μαρσέιγ.

ΠΑΟΚ: Παρακολουθούν τον... Μίλικ της Μαρσέιγ

Στον Αρκάντιους Μίλικ είναι στραμμένα τα βλέμματα όλων στη Μαρσέιγ το τελευταίο διαστημα. O 28χρονος επιθετικός είχε υποστεί μυϊκό τραυματισμό στο φιλικό της Πολωνίας κόντρα στη Σκωτία κι έκτοτε παραμένει νοκ άουτ.

Αρχικά ο Πολωνός επιθετικός είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή των Μασσαλών για το αποψινό εντός έδρας ματς με αντίπαλο τη Μονπελιέ, ωστόσο όπως έγινε γνωστό το βράδυ του Σαββάτου τελικά έμεινε εκτός.

Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα ο Μίλικ δεν αισθάνεται ακόμη 100% έτοιμος να επιστρέψει, με τους ανθρώπους της Μαρσέιγ να μη θέλουν να ρισκάρουν με την περίπτωσή του, γι’ αυτό και εν τέλει δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Στόχος του παίκτη και της ομάδας είναι πλέον η επιστροφή του στη δράση στο ευρωπαϊκό παιχνίδι της προσεχούς Πέμπτης (14/4, 22.00) κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» να παρακολουθούν στενά τις αγωνιστικές εξελίξεις στο γαλλικό κλαμπ.