ΠΑΟΚ: Από την Τρίτη (12/4) τα εισιτήρια για Μαρσέιγ

Η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ θα γίνει με μία μέρα καθυστέρηση, ελέω τεχνικού προβλήματος. 

ΠΑΟΚ: Από την Τρίτη (12/4) τα εισιτήρια για Μαρσέιγ

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Europa Conference League ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ (Πέμπτη 14/4) θα αρχίσει όχι τη Δευτέρα, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, αλλά την Τρίτη. Και αυτό λόγω ενός τεχνικού προβλήματος όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ των «ασπρόμαυρων»:

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως για τεχνικούς λόγους η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Μαρσέιγ θα ξεκινήσει την Τρίτη (12.04) στις 12:00».

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον του επαναληπτικό αγώνα ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ για την προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League 2021-22 που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (14.04, 22:00) στο γήπεδο της Τούμπας, θα είναι διαδικτυακή. Ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

Τιμές Εισιτηρίων

Θύρα Τιμή

1 €50

2, 3 €40

4 €15

5, 6 €30

7 €15

VIP 3ου: €120

VIP 4ου: €120

Κανάλια Πώλησης

Α. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο.– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑ– Κωδικός Επαλήθευσης : Κωδικός Πιστοποιητικού Εμβολιασμού / ΝόσησηςΣτις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει ο περιορισμός των 2 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.

  1. Επίσημη ιστοσελίδα της Ticketmaster

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο.– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑ– Κωδικός Επαλήθευσης : Κωδικός Πιστοποιητικού Εμβολιασμού / ΝόσησηςΣτις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει ο περιορισμός των 2 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.Διευκρινίσεις

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, ο δηλωθείς κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι μη εμβολιασμένοι και μη νοσήσαντες ανήλικοι θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου PCR εντός 72 ωρών ή Rapid test εντός 48 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα ή δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου Self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή «print@home», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με το κινητό τους με τη χρήση του QR code.

Η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2009), με την προϋπόθεση ότι οι συνοδοί των παιδιών θα έχουν μαζί τους οποιοδήποτε πιστοποιητικό που να αποδεικνύει την ηλικία του παιδιού & βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου PCR εντός 72 ωρών ή Rapid test εντός 48 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα ή δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου Self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων). Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και το εισιτήριο του αγώνα.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύουν κανονικά για τον Ευρωπαϊκό αγώνα, οπότε όλοι οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν με το διαρκείας τους και έχοντας μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα/πιστοποιητικά που ορίζει η κείμενη νομοθεσία.