Μπόντο Γκλιμτ - Ρόμα: Μπουνιές και μηνύσεις στο τρίτο ημίχρονο!

Ο προπονητής της Μπόντο Γκλιμτ, Κίετιλ Κνούτσεν κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε τον γυμναστή τερματοφυλάκων της Ρόμα, Νούνο Σάντος και οι μηνύσεις έπεσαν «βροχή»!

Μπόντο Γκλιμτ - Ρόμα: Μπουνιές και μηνύσεις στο τρίτο ημίχρονο!

Είχε επεισόδια τελικά στα αποδυτήρια του αγώνα της Μπόντο Γκλιμτ με την Ρόμα στην Νορβηγία στο πλαίσιο των προημιτελικών του Europa Conference League.

Σύμφωνα με καταγγελίες της Ρόμα, ο τεχνικός των Νορβηγών Κίετιλ Κνούτσεν γρονθοκόπησε τον προπονητή τερματοφυλάκων Νούνο Σάντος. Οι άνθρωποι της Μπόρντο υποστηρίζουν ότι ο Νούνο Σάντος ήταν εκείνος που ξεκίνησε τον καυγά και για αυτό το λόγο μάλιστα έχει κατατεθεί και σχετική μήνυση!

Σκηνές ροκ λοιπόν στο παγωμένο Μπόντο με ένα τρίτο ημίχρονο - φωτιά.

Αρχικά μίλησε ο αρχηγός των Ρωμαίων, Λορέντζο Πελεγκρίνι: «Αυτό που έγινε είναι ντροπιαστικό. Ο προπονητής τους επιτέθηκε και χτύπησε τον προπονητή των τερματοφυλάκων μας. Στη ρεβάνς θέλουμε να αποκλείσουμε τη Μπόντο Γκλιμτ και για όσα κάνουν εκτός γηπέδου. Στην αρχή του είπε κάτι και μετά του επιτέθηκε κανονικά και με άσχημο τρόπο. Εμείς ήρθαμε εδώ με όλο το σεβασμό, αυτό που έγινε είναι προσβολή για τη Ρόμα. Προσβολή για το προπονητικό τιμ και τη διοργάνωση γενικότερα. Είμαι σοκαρισμένος για αυτό που είδα, είναι πραγματικά ντροπή».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Μπόντο, Κίετιλ Κνούτσεν τόνισε: «Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ρόμα συμπεριφερόταν σαν τρελός. Μου επιτέθηκε φραστικά πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν είχα ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά, δεν σεβάστηκε τίποτα από το fair play».