Γαλλικό δημοσίευμα: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ χρησιμοποίησαν τις τουαλέτες του Βελοντρόμ για πολεμοφόδια»!

Στην αποκάλυψη ότι «οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έσπασαν τουαλέτες του γηπέδου, προκειμένου να τις χρησιμοποιήσουν σαν πολεμοφόδια» προέβη το Γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο RMC Sport

Γαλλικό δημοσίευμα: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ χρησιμοποίησαν τις τουαλέτες του Βελοντρόμ για πολεμοφόδια»!

Την επομένη του πρώτου αγώνα των προημιτελικών του Conference League μεταξύ Ολιμπίκ Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ συνεχίστηκε η καταγραφή του απολογισμού των επεισοδίων των οπαδών των δύο ομάδων.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα του τηλεοπτικού δικτύου RMC Sport και άλλων γαλλικών ιστοσελίδων (π.χ. «Provence»), οι οπαδοί του ΠΑΟΚ παρουσιάζονται να έσπασαν τις τουαλέτες για να τις χρησιμοποίησουν ως ...πολεμοφόδια στις συγκρούσεις τους με τις αστυνομικές δυνάμεις και τους αντίπαλους χούλιγκανς.

Τα αντιμαχόμενα στρατόπεδα ταραξιών χρησιμοποίησαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους σαν πολεμοφόδια.

Όπως προκύπτει από φωτογραφικά ντοκουμέντα, αρκετά είναι τα καθίσματα έχουν καταστραφεί, ενώ τα προστατευτικά δίχτυα διαλύθηκαν γιατί πήραν φωτιά από τις φωτοβολίδες.

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται στα ίδια κείμενα, στην κερκίδα των φιλοξενούμενων λεηλατήθηκαν πολλές τουαλέτες προκειμένου τα κομμάτια από τα μάρμαρα και οι σωλήνες που ξηλώθηκαν να γίνουν όπλα στο πεδίο της μάχης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχουν διάσπαρτα κομμάτια στις εξέδρες από σπασμένα πλακάκια και άλλα οικοδομικά υλικά που κατάφεραν να αποσπάσουν από τις τουαλέτες του γηπέδου για να επιτεθούν προς αστυνομικούς και φίλους των «Φοσέν»