Πρόεδρος Μαρσέιγ προς Λουτσέσκου: «Είσαι ανεύθυνος!»

Ο Πρόεδρος της Ολιμπίκ Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια, μαθαίνοντας τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το παιχνίδι στο «Βελοντρόμ», με τον ΠΑΟΚ έσπευσε να τον συναντήσει και κατά τα Γαλλικά ΜΜΕ τον αποκάλεσε «ανεύθυνο»!

Πρόεδρος Μαρσέιγ προς Λουτσέσκου: «Είσαι ανεύθυνος!»

Η ένταση μεταξύ Ολιμπίκ Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ, στο περιθώριο του πρώτου προημιτελικού του Conference League, μεταφέρθηκε, από τους δρόμους της Μασσαλίας και τις εξέδρες του «Βελοντρόμ», σε πιο υψηλό, θεσμικό, επίπεδο.

Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια, μαθαίνοντας τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου (για μη έλευση οπαδών των «Φοσέν» στην Θεσσαλονίκη και περί ανταπόδωσης της ...φιλοξενίας), σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα έσπευσε, εμφανώς ενοχλημένος, να συναντήσει τον Ρουμάνο τεχνικό.

Όταν βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο του ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας του μεγάλου Γαλλικού λιμανιού επιτέθηκε λεκτικά στον Βαλκάνιο.

«Είσαι ανεύθυνος» φέρεται να του είπε ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, ο οποίος επεσήμανε ότι όλοι θα έπρεπε να σκέφτονται πώς θα βοηθήσουν ώστε να ηρεμήσει η κατάσταση και όχι να επιρρίψουν ευθύνες είτε στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ είτε σε εκείνους της Μαρσέιγ για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το προηγούμενο διήμερο.

Μάλιστα, στη συνέχεια φέρεται να του είπε πως ειδικά όσοι έχουν βήμα και μιλάνε θα πρέπει να φροντίσουν να αποτελούν παράδειγμα και όχι να φουντώνουν τη φωτιά.