Πασχαλάκης: «Δύσκολα για τη Μαρσέιγ στην Τούμπα»

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Πασχαλάκης στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα στη Μασσαλία στην εικόνα της ομάδας του στο β’ μέρος, αλλά και στον επαναληπτικό την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη

Πασχαλάκης: «Δύσκολα για τη Μαρσέιγ στην Τούμπα»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είχε αρκετές επεμβάσεις και συνέβαλε αποφασιστικά για να κρατήσει ο ΠΑΟΚ χαμηλά τον δείκτη του σκορ απέναντι στη Μαρσέιγ.

Πάντως μετά τον αγώνα υποστήριξε πως ο «Δικέφαλος» αν εμφανιστεί όπως έπαιξε στο «Βελοντρόμ» κατά το δεύτερο ημίχρονο, θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο γήπεδο της Τούμπας.

«Yπάρχει απογοήτευση γιατί ήταν πολύ μεγάλη η προσπάθεια των παιδιών, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, παίζαμε όμορφο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα», δήλωσε αρχικά ο τερματοφύλακας του «Δικεφάλου» στην κάμερα της Cosmote TV για να προσθέσει: «Δεχθήκαμε δύο γκολ, υπάρχει απογοήτευση όσον αφορά αυτό, τα παιχνίδια είναι διπλά και δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα γι' αυτούς στην έδρα μας».

Επιπρόσθετα, ο διεθνής κίπερ ανέφερε: Είναι καλή ομάδα η Μαρσέιγ, έχει φτάσει εδώ που έφτασε, όπως και εμείς μπήκαμε φοβισμένα στο πρώτο ημίχρονο. Εκμεταλλεύτηκαν κάποιες υποχωρήσεις που κάναμε ειδικά στο 1/3 του γηπέδου. Στο δεύτερο ημίχρονο, με βάση την εικόνα μας, θα είναι δύσκολα για την Μαρσέιγ μέσα στην Τούμπα».

Κλείνοντας, ρωτήθηκε για τις καθοριστικές επεμβάσεις του και ο 32χρονος τερματοφύλακας υπογράμμισε: «Λειτούργησα ενστικτωδώς, η δουλειά του τερματοφύλακα είναι να βγάζει όσα περισσότερα μπορεί, γι' αυτό πληρωνόμαστε, ειδικά σε αυτό το επίπεδο.

Προσπαθούμε να κρατήσουμε χαμηλά το κεφάλι ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για το δεύτερο ματς».