Europa Conference League: «Πελάτισσα» της Μπόντο Γκλιμτ η Ρόμα, ισοπαλία στο Λέστερ (Highlights)

Η Μπόντο Γκλιμτ ξαναέκανε το θαύμα της και κέρδισε για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν την Ρόμα (2-1). Στο 0-0 η Λέστερ με την Αϊντχόφεν στην Αγγλία. Ανοιχτοί λογαριασμοί στις ρεβάνς των προημιτελικών του Europa Conference League

Europa Conference League: «Πελάτισσα» της Μπόντο Γκλιμτ η Ρόμα, ισοπαλία στο Λέστερ (Highlights)

Τρελαίνει κόσμο η Μπόντο Γκλιμτ! Η πρωταθλήτρια Νορβηγίας έχει βλέψεις να στείλει την ποδοσφαιρική Ευρώπη στο... τρελάδικο, καθώς έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Προφανώς και με το 2-1 που πήρε επί της Ρόμα στην Νορβηγία, δεν είναι το απόλυτο φαβορί, όμως, έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται το εισιτήριο. Συν τοις άλλοις, η Μπόντο έχει εξελιχθεί σε «κακό δαίμονα» για τους «τζιαλορόσι», καθώς μέσα στη σεζόν που είχαν ξανασυναντηθεί, τους είχε κερδίσει με... 6-1!

Το σκορ στο παγωμένο Μπόντο άνοιξε η Ρόμα με τον Πελεγκρίνι στο 43’, αλλά οι Νορβηγοί αντέδρασαν στο δεύτερο μέρος. Αρχικά στο 56’ με τον Σάλτνες και εν συνεχεία με τον Βέτλεσεν στο 89’, ρίχνοντας στο καναβάτσο τους Ιταλούς.

ΜΠΟΝΤΟ/ΓΚΛΙΜΤ: Χάικιν, Σάμπστεντ, Μόε (90’ Κβίλε), Χέιμπρατεν, Γουενμπανγκομό, Βέτλεσεν, Χάγκεν, Σάλτνες, Κόομσον (82’ Μουγκίσα), Έσπεγιορντ (77’ Μπονιφέις), Πελεγκρίνο.

ΡΟΜΑ: Ρουί Πατρίσιο, Κάρσντορπ, Μαντσίνι (69’ Σμόλινγκ), Κουμπουλα, Ιμπάνιες, Ολιβέιρα, Κριστάντε, Πελεγκρίνι, Μικιταριάν (65’ Σομουρόντοφ), Έιμπραχαμ, Ζαλέβσκι (65’ Βίλα).

ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΗ ΡΕΒΑΝΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Στο 0-0 έμειναν Λέστερ και Αϊντχόφεν στο «King Power Stadium», με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες, αλλά να πέφτουν πάνω στους δύο τερματοφύλακες, τον Κάσπερ Σμάιχελ και τον Ιβόν Εμβογκό.

Γενικότερα παρατηρήθηκε μία επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές των Λέστερ και Αϊντχόφεν και σίγουρα η ρεβάνς στο «Phillips Stadium» παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Περέιρα (67’ Τζάστιν), Φοφανά, Έβανς, Καστάνιε, Μάντισον, Τίλεμανς, Ντούσμπερι-Χαλ, Άλμπραϊτον (81’ Ντάκα), Ιχεανάτσο (67’ Λούκμαν), Μπαρνς.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Εμβογκό, Ζούνιορ (90’ Τέζε), Σίλβα, Μποσκάλι, Μαξ, Σανγκαρέ, Γκέτσε, Βέερμαν, Μαντουεκέ (82’ Μπρούμα), Ζαχάβι (69’ Ντοάν), Γκάκπο (90’ Φαν Γκίνκελ).

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Φέγενορντ - Σλάβια Πράγας 3-3 (10' Σινιστέρα, 74' Σένεσι, 86' Κοκτσού - 41' Ολαγίνγκα, 67' Σορ, 95' Τραορέ)

Λέστερ - Αϊντχόφεν 0-0

Μπόντο Γκλιμτ - Ρόμα 2-1 (56' Σάλτνες, 89' Βέτλεσεν - 43' Πελεγκρίνι)

Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ 2-1(13' Τζέρσον, 45' Παγιέτ - 48' Ελ Καντουρί)