Έκανε πίσω η γαλλική αστυνομία για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Τελικά άλλαξε στάση η γαλλική αστυνομία και θα συνοδεύσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Βελοντρόμ» για το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ.

Έκανε πίσω η γαλλική αστυνομία για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Τεταμένο συνεχίζει να είναι το κλίμα στη Μασσαλία, αφού από το βράδυ της Τετάρτης (6/4) γίνονται επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της Μαρσέιγ. Το ματς έχει χαρακτηριστεί από την πρώτη στιγμή υψηλού κινδύνου.

Πριν λίγη ώρα υπήρχε σοβαρό θέμα με τη γαλλική αστυνομία, η οποία δεχόταν να συνοδεύσει μόνο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που είχαν ταξιδέψει με πούλμαν. Οι υπόλοιποι θα έπρεπε να μεταβούν στο Βελοντρόμ μεμονωμένα κάτι που σημαίνει πως η κατάσταση θα ήταν πολύ επικίνδυνη.

Οι γαλλικές Αρχές θεωρούσαν υπεύθυνους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για τα θλιβερά επεισόδια και μάλιστα έχουν προχωρήσει και σε συλλήψεις Ελλήνων.

Τελικά λίγη ώρα πριν τη σέντρα βρέθηκε η λύση προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση. Θα διατεθούν 24 λεωφορεία προκειμένου να μεταφέρουν με συνοδεία και ασφάλεια όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ στο Βελοντρόμ.

Στην αλλαγή στάση της γαλλικής αστυνομίας έπαιξαν ρόλο οι πιέσεις που άσκησε η UEFA, αφού γινόταν αντιληπτό πως ο βαθμός επικινδυνότητας θα ήταν πολύ μεγάλος εάν πήγαιναν μόνοι τους στο Βελοντρόμ. Η συνάντηση των οπαδών του ΠΑΟΚ γίνεται σε άγνωστο σημείο μακριά από το κέντρο της πόλης.

Ήδη κοντά στο Βελοντρόμ έχουν φτάσει τα πρώτα πούλμαν.