Οι Γαλλικές αρχές κατηγορούν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ως υπεύθυνους των επεισοδίων!

Οι Γαλλικές αρχές κατηγορούν τους εκδρομείς του «δικεφάλου του βορρά» για τα επεισόδια στην Μασσαλία, γιατί όπως αναφέρουν «δεν σεβάστηκαν ότι συμφωνήθηκε με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ»

Οι Γαλλικές αρχές κατηγορούν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ως υπεύθυνους των επεισοδίων!

Στους φίλους του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στην Μασσαλία επιρρίπτουν τις ευθύνες οι Γαλλικές αρχές για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Πέμπτη στο μεγάλο γαλλικό λιμάνι.

Η μεγαλύτερη εστία τους ήταν σε ξενοδοχείο όπου είχαν καταλύσει οπαδοί των Θεσσαλικέων.

Η Γαλλική Αστυνομία υποστηρίζει ότι οι άνδρες της επενέβησαν για να αποτρέψουν επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της Μαρσέιγ και χρησιμοποιήθηκαν δακρυγόνα για την αποφυγή συγκρούσεων ανάμεσα τους, ενώ θεωρούν υπευθύνους για τον ...χαμό τους εκδρομείς του «δικεφάλου του βορρά»

Η Νομαρχία του Μπους-ντυ-Ρον αναφέρει σε δελτίο τύπου:

«Έλληνες φίλαθλοι έφτασαν σήμερα (σ.σ. χθες) το απόγευμα στη Μασσαλία με αναγνωριστικά της ομάδας, μη σεβόμενοι την απαγόρευση που εξέδωσε η νομαρχιακή αστυνομία και τις ρυθμίσεις που συμφωνήθηκαν με τον ΠΑΟΚ. Το προσωπικό του τμήματος δημόσιας ασφάλειας παρενέβη για να αποφευχθεί η σύγκρουση μεταξύ οπαδών, χρησιμοποιώντας δακρυγόνα. Κάποιοι Έλληνες φίλαθλοι προσπάθησαν να φύγουν από το ξενοδοχείο και εγκλωβίστηκαν μέσα, όπου προκάλεσαν ζημιές».