Ολιμπίκ Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Νέος γύρος οπαδικών συγκρούσεων στην Μασσαλία-Δύο συλλήψεις Ελλήνων (vid)!

Nέες συμπλοκές μεταξύ εκδρομέων του ΠΑΟΚ και οπαδών της Ολιμπίκ Μαρσέιγ σημειώθηκαν σε δρόμους της Μασσαλίας με την Αστυνομία να κάνει χρήση χημικών για να διαλύσει τους χούλιγκανς των δύο πλευρών.

Ολιμπίκ Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Νέος γύρος οπαδικών συγκρούσεων στην Μασσαλία-Δύο συλλήψεις Ελλήνων (vid)!

Δεν σταμάτησαν τα... παρατράγουδα στην Μασσαλία μεταξύ εκδρομέων του ΠΑΟΚ και οπαδών της Ολιμπίκ Μαρσέιγ στα χθεσινοβράδινα (06/04) έκτροπα.

Νέα επεισόδια σημείωθηκαν ανάμεσα σε χούλιγκανς των δύο ομάδων σε δρόμους της Μασσαλίας λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης των δύο ομάδων για το Conference League (22.00 COSMOTE SPORT 2 HD) με την αστυνομία μάλιστα να κάνει χρήση χημικών για να τους διαλύσει.

Στο μεταξύ η ενημέρωση από τη γαλλική αστυνομία αναφέρει πως από την ελληνική πλευρά δεν τηρήθηκαν όσα συμφωνήθηκαν στις συσκέψεις ασφαλείας που είχαν προηγηθεί. Επίσης υπάρχουν ρεπορτάζ στη Γαλλία σύμφωνα με τα οποία οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης με σκοπό να συγκρουστούν με αυτούς της Μαρσέιγ.

Από τη γαλλική αστυνομία έχει γίνει γνωστό που προχώρησε σε δύο συλλήψεις Ελλήνων, οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη γαλλική δικαιοσύνη.

Μετά απ' όλα αυτά, όλοι τρέμουν για το τι θα συμβει το βράδυ στο «Βελοντρόμ» αφού η βεντέτα των οπαδών έχει ανοίξει και οι αστυνομικές αρχές καλούνται να επιβάλλουν την τάξη και την εύρυθμη διεξαγωγή του αγώνα.