Ένο Σκάρτσο: «Ο τελικός του Conference League θα μεταφερθεί κατά 90% στην Αθήνα!»

Ο Αλβανός δημοσιογράφος Ένο Σκάρτσο τόνισε πως σύμφωνα με πληροφορίες του ο τελικός του Conference League θα μεταφερθεί σχεδόν σίγουρα από τα Τίρανα στην Αθήνα.

Ένο Σκάρτσο: «Ο τελικός του Conference League θα μεταφερθεί κατά 90% στην Αθήνα!»

Νωρίτερα μέσα στη μέρα δημοσίευμα του insidefutbol έκανε λόγο για ενδεχόμενη αλλαγή έδρας του τελικού του Conference League από τα Τίρανα στην Αθήνα, κάτι που ήρθε να επιβεβαιώσει αργότερα ο Ένο Σκάρτσο.

Ο Αλβανός δημοσιογράφος τόνισε πως σύμφωνα με πληροφορίες του, η μεταφορά της έδρας θα πρέπει πλέον να θεωρείται σχεδόν σίγουρη. Ο λόγος είναι πως η UEFA σκέφτεται να τιμωρήσει την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αλβανίας εξαιτίας των σοβαρών διοικητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή για το ζήτημα, ο Σκάρτσο -από τους πρώτους ρεπόρτερ που έβγαλε το θέμα στην επιφάνεια- τόνισε:

«Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή σημείωσε πως «Η UEFA θα τιμωρήσει την Αλβανία πολύ αυστηρά. Με βάση τα στοιχεία που έχω, ο τελικός θα αφαιρεθεί από τα Τίρανα και θα μεταφερθεί στη Αθήνα. Είναι σχεδόν 90% σίγουρο αυτό. Μετά απ’ αυτό θα έρθει τιμωρία και για την χώρα».