Κρέσπο: «Κάνω μεγάλα όνειρα»

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μίλησε για την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Γάνδης και τα όνειρα που κάνει για την πορεία της ομάδας του στην Ευρώπη.

Κρέσπο: «Κάνω μεγάλα όνειρα»

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το εμπόδιο της Γάνδης βρίσκεται στα προημιτελικά του Europa Conference League με τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο να δηλώνει πως κάνει μεγάλα όνειρα για την πορεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μίλησε:

Για το τι ακολουθεί για τον ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League: «Ακολουθεί η ΑΕΚ την Κυριακή. Δεν έχουμε χρόνο να το χαρούμε πολύ, να το επεξεργαστούμε. Ξέρουμε ότι κάναμε κάτι εκπληκτικό, αλλά προτιμώ να το απολαύσουμε μετά την Κυριακή, που θα έχουμε ίσως και κάποιο ελεύθερο χρόνο, καθώς δεν αγωνιζόμαστε την επόμενη εβδομάδα».

Για το τι ονειρεύεται για την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ: «Πάντα κάνω μεγάλα όνειρα. Όταν ήμουν παιδί έλεγα ότι θα γίνω ποδοσφαιριστής, μου έλεγαν πως είναι σχεδόν αδύνατο, αλλά είμαι εδώ. Είμαστε εδώ. Ακόμα κι αν κανείς δεν πίστευε ότι θα προκριθούμε, εμείς το κάναμε. Δεν σταματάμε ποτέ να ονειρευόμαστε, δεν σταματάμε ποτέ να κάνουμε μεγάλα όνειρα».

Για το πρόβλημα που αντιμετώπισε: «Είχα ένα τράβηγμα από την αρχή του παιχνιδιού, στην πορεία πονούσα σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Δεν ξέρω αν ήταν κάτι μικρό ή μεγάλο, αλλά δεν ήθελα να πάρω κάποιο ρίσκο, γιατί έχουμε πολλά ματς μπροστά μας και το να έχω έναν τραυματισμό τώρα θα είναι δύσκολο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει τον χαρακτήρα που θέλει ο Ράζβαν Λουτσέσκου: «Το κλειδί είναι να είμαστε ομάδα και να έχουμε όλους τους παίκτες έτοιμους. Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι ότι είμαστε δυνατοί ως ομάδα, κι αυτό το δείξαμε κόντρα στην Γάνδη. Ακόμη και χωρίς παίκτες που δεν ήταν εδώ για διάφορους λόγους, ακόμα και χωρίς βασικούς παίκτες, ακόμα και έτσι κερδίσαμε. Είδαμε ότι ανταπεξήλθαν όπως έπρεπε όσοι ήρθαν από τον πάγκο ή ότι κάποιοι που δεν έπαιξαν στα προηγούμενα ματς, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αυτό είναι το ιδανικό».