Conference League: Όλα για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο Βέλγιο τη Γάνδη με στόχο να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα και να βρεθεί στα προημιτελικά του Conference League. Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα. 

Conference League: Όλα για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Οι ρεβάνς των ΠΑΟΚ, Βασιλείας και Αϊντχόφεν κόντρα σε Γάνδη, Μαρσέιγ και Κοπεγχάγη αντίστοιχα ξεχωρίζουν στα ματς της Πέμπτης στο Conference League.

Οι οκτώ ομάδες που θα συνεχίσουν στον θεσμό του Conference League θα γίνουν γνωστές απόψε (17/3), μετά τη διεξαγωγή ισάριθμων αγώνων ρεβάνς ανάμεσα στους 16 διεκδικητές της διοργάνωσης.

Τρεις, πάντως, είναι οι αναμετρήσεις που συγκεντρώνουν εύλογα το ενδιαφέρον, καθώς τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων ζευγαριών στα πρώτα παιχνίδια έχουν αφήσει… ορθάνοιχτη την υπόθεση πρόκριση. Πρόκειται για το ματς της Γάνδης με τον ΠΑΟΚ, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να έχει ισχνό προβάδισμα ενός γκολ από το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον αγώνα της Βασιλείας με τη Μαρσέιγ, όπου ίδιο αβαντάζ έχει η γαλλική ομάδα. Ακόμα πιο ανοιχτή αναμένεται η συνάντηση της Κοπεγχάγης με την Αϊντχόφεν, δεδομένου ότι το πρώτο ματς των δύο ομάδων έληξε με το απίστευτο 4-4! Ανατροπή καλείται να πετύχει η δεύτερη από τις τέσσερις εκπροσώπους της Ολλανδίας στη διοργάνωση, η Άλκμααρ, καθώς είχε χάσει 2-1 στη Νορβηγία από την Μπόντο Γκλιμτ. Στον αντίποδα οι Σλάβια Πράγας, Ρόμα, Φέγενορντ και Λέστερ έχουν σαφές πλεονέκτημα απέναντι σε Λίντσερ, Φίτεσε, Παρτιζάν και Ρεν και είναι τα φαβορί για την πρόκριση στους «8».

Το προφίλ της φάσης των «16»

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΠΕΜΠΤΗ 10/3: ΠΑΟΚ – Γάνδη 1-0, Σλάβια Πράγας – Λίντσερ 4-1, Φίτεσε– Ρόμα 0-1, Παρτιζάν – Φέγενορντ 2-5, Μαρσέιγ – Βασιλεία 2-1, Αϊντχόφεν – Κοπεγχάγη 4-4, Λέστερ – Ρεν 2-0, Μπόντο Γκλιμτ – Άλκμααρ 2-1.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΡΕΒΑΝΣ

ΣΗΜΕΡΑ

19.45: Βασιλεία – Μαρσέιγ, Ρεν – Λέστερ, Κοπεγχάγη – Αϊντχόφεν, Άλκμααρ – Μπόντο Γκλιμτ.

22.00: Γάνδη – ΠΑΟΚ, Ρόμα – Φίτεσε, Λίντσερ – Σλάβια Πράγας, Φέγενορντ – Παρτιζάν.

*Η κλήρωση της προημιτελικής και της ημιτελικής φάσης θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου.

** Από φέτος δεν ισχύει ο κανονισμός των εκτός έδρας γκολ.