Κρέσπο: «Ανοικτή η πρόκριση»

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, παρά τη νίκη επί της Γάνδης (1-0) εκτίμησε ότι το προβάδισμα της ομάδας του δεν είναι τόσο μεγάλο και η πρόκριση είναι ανοικτή στη ρεβάνς στο Βέλγιο...

Κρέσπο: «Ανοικτή η πρόκριση»

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί της Γάνδης με 1-0 στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «16» του Europa Conference League, στην Τούμπα, κατά τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, δεν κρίνει το ποια ομάδα θα βρεθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

«Η ομάδα έκανε πολύ καλή προσπάθεια, πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Όλα συνέβησαν γιατί είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Η πρόκριση είναι ακόμα ανοιχτή γιατί η Γάνδη είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε κάπως καλύτερα την κατοχή της μπάλας γιατί υποφέραμε σε κάποια σημεία. Θα πάμε προετοιμασμένοι στη Γάνδη. Φυσικά και υπάρχουν ελπίδες, ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα παρ' όλα αυτά έχουμε τις ελπίδες μας και πάμε για να προκριθούμε»..

Αναφορικά με το αν αποτελεί το καλύτερο ανασταλτικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ: «Δεν είμαι σίγουρος αλλά πιστεύω πως δουλέψαμε πολύ καλά στα τελευταία 25 μέτρα. Ήμασταν συμπαγείς και είχαμε τη νοοτροπία του να παλέψουμε. όταν είχαμε την μπάλα προσπαθούσαμε να βγούμε από την άμυνα μας για να μην δεχθούμε κόντρα επιθέσεις. Θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα την κατοχή, ωστόσο ήταν μια καλή προσπάθεια».