«Πιο δυνατός ο ΠΑΟΚ από την Παρτιζάν», κατά τον προπονητή της Γάνδης Χάιν Βανχάζεμπρουκ!

Ο τεχνικός της Γάνδης Χάιν Βανχάζεμπρουκ έδειξε να ξέρει τι να περιμένει από άποψη ...ατμόσφαιρας στην Τούμπα επισημαίνοντας ότι η ομάδα του έχει την εμπειρία της Παρτιζάν αλλά όπως σημείωσε ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από τους Σέρβους.

«Πιο δυνατός ο ΠΑΟΚ από την Παρτιζάν», κατά τον προπονητή της Γάνδης Χάιν Βανχάζεμπρουκ!

Ο Χάιν Βανχάζεμπρουκ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Γάνδης με τον ΠΑΟΚ (10/03, 19:15) για την φάση των «16» του Conference League δεν έδειξε να προβληματίζεται από την ατμόσφαιρα της Τούμπας λόγω της εμπειρίας της Βελγικής ομάδας από την Παρτιζάν.

Επισημαίνοντας πάντως ότι ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από τους Σέρβους σύμφωνα με τον ίδιο.

Ερωτηθείς για την συμμετοχή του Τισουντάλι είπε: «Δεν ξέρω πώς είναι ακόμα. Έκανε ήδη κάποιες ατομικές ασκήσεις σήμερα το απόγευμα και καταρχήν θα ολοκληρώσει και μέρος της προπόνησης, αλλά δεν μπορώ να σας πω περισσότερα».

Για το αν θα είναι πρόβλημα η ενδεχόμενη απουσία του: «Όχι, αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα για εμάς. Έχουμε ακόμα πολλές επιλογές και μετά θα βρούμε λύση με τα παιδιά που είναι διαθέσιμα».

Αναφορικά με το αν πρέπει να δώσει το βάρος στο πρωτάθλημα ή το Conference League: «Δεν νομίζω ότι πρέπει να ρίξουμε τίποτα, γιατί να επικεντρωθούμε σε έναν στόχο. Είναι τρελό να το ακούς.

Θυμάμαι ότι στην αρχή της σεζόν είχαμε θέσει ως στόχο να προχωρήσουμε στην Ευρώπη γιατί αυτό ήταν σημαντικό. Το να παίζεις πολλούς αγώνες φέρνει επίσης πολλά χρήματα. Τερματίζοντας πρώτος στο πρωτάθλημα, το ίδιο».

Σχετικά με το ότι η αποστολή είναι 27μελής είπε: «Ήθελα να τους έχω απολύτως όλους εδώ, αλλά η δημοσίευση αυτών των 27 ονομάτων μπορεί να ήταν λάθος. Κάποια παιδιά δεν δικαιούνται καν να παίξουν και άλλα θα συνεχίσουν την αποκατάστασή τους εδώ στη Θεσσαλονίκη».

Όσο για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα: «Δεν ενημερώνω κανέναν. Παίρνουμε μαζί μας την εμπειρία των προηγούμενων αγώνων. Μαθαίνουν και οι παίκτες. Ξέρουν τι να περιμένουν. Ο καθένας μπορεί να κάνει λάθος. Αλλά αν δείτε ότι κάποιος άλλος κάνει λάθος, θα πρέπει να μάθετε κι εσείς από αυτό. Έχουμε την εμπειρία της Παρτιζάν, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατή ομάδα».