ΠΑΟΚ: Πλήρης κόντρα στη Γάνδη

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό (10/3) αγώνα με την Γάνδη, και με εξαίρεση τον Νέλσον Ολιβέιρα, δεν αντιμετωπίζει κανένα άλλο πρόβλημα

ΠΑΟΚ: Πλήρης κόντρα στη Γάνδη

O ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (10/3) την Γάνδη στη φάση των «16» του Europa Conference League και θα προσπαθήσει να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο, ώστε να προχωρήσει στους «8» της διοργάνωσης.

Σήμερα το πρωί ο «Δικέφαλος» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με προπόνηση στη χιονισμένη Νέα Μεσημβρία.
Το πρόγραμμα αφορούσε την τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Το μοναδικό πρόβλημα για τον τεχνικό Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρουμάνος προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία μετέχουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Κούρτιτς, Σοάρες, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α. Ζίβκοβιτς, Άκπομ και Τσόλακ.