Χένρικσεν: «Θα είναι ένα φανταστικό παιγνίδι σε μια καυτή έδρα»

Στην ατμόσφαιρα που θα συναντήσει στην Τούμπα στάθηκε στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη (24/2) για το UEFA Europa Conference League ο τεχνικός της Μίντιλαντ, Μπο Χένρικσεν.

Χένρικσεν: «Θα είναι ένα φανταστικό παιγνίδι σε μια καυτή έδρα»

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Πέμπτη (24/2, 22:00) την Μίντιλαντ στην Τούμπα για τον νοκ-άουτ γύρο του UEFA Europa Conference League και ο Μπο Χένρικσεν τόνισε πως έχει ξεκάθαρη εικόνα για τους Κυπελλούχους Ελλάδος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δανός κόουτς της Μίντιλαντ:

«Είχαμε κάποια φανταστικά νέα για την ομάδα. Η γυναίκα του Ντάλσγκααρντ γέννησε και δεν κατάφερε να έρθει με την ομάδα. Δεν υπάρχουν τόσες απευθείας πτήσεις, είναι δύσκολο να έρθει για να μας βοηθήσει, θα το προσπαθήσουμε... Πιστεύω ότι θα είναι έτοιμοι στον αγώνα και θα μας βοηθήσουν τόσο ο Ίσακσεν όσο και ο Τσαρλς. Από εμένα εξαρτάται το αν θα τους επιλέξω για την ενδεκάδα ή όχι. Ανυπομονούμε γι' αυτό το παιγνίδι, πιστεύω θα είναι ένα φανταστικό παιχνίδι σε μια καυτή έδρα. Είναι ένα γήπεδο που ξέρουμε ότι ο κόσμος δημιουργεί καταπληκτική ατμόσφαιρα. Περιμένω να γίνει ένα μεγάλο παιγνίδι. Έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για τον ΠΑΟΚ πλέον, έχουμε δει σχεδόν όλα τα παιχνίδια του το τελευταίο διάστημα».

Για το αν σκοπεύει να αλλάξει πλάνο σε σχέση με το πρώτο ματς ή θα παραμείνει στην ίδια τακτική:

«Προφανώς έχουμε ένα πλάνο για το παιχνίδι και ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε. Δεν γίνεται να πω δημόσια τι θα κάνουμε, όπως καταλαβαίνετε, και πως θα παίξουμε. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, αποφασιστικοί και ψύχραιμοι σε όλα τα σημεία του αγώνα. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με φανταστικούς παίκτες και μπορεί να μας προκαλέσει πολλά προβλήματα. Πάντα έχουμε ένα σχέδιο, ανεξαρτήτως του αντιπάλου αλλά θα πρέπει να δείξουμε εξυπνάδα και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα γκολ. Πιστεύω στην ομάδα μου και ελπίζω για το καλύτερο».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της Μίντιλαντ, Έρικ Σβιατσένσκο, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ανέφερε:

«Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο προπονητής είναι αυτός που καθορίζει το πλάνο μας. Ο ΠΑΟΚ έχει διαθέσιμο έναν παίκτη που έχει πετύχει πολλά γκολ φέτος, θέλει προσοχή και θα τον προσέξουμε ιδιαίτερα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε επιθετικοί και να δημιουργήσουμε φάσεις στην αντίπαλη εστία».