ΠΑΟΚ: Το πρόγραμμα ενόψει Μίντιλαντ

Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση και συνέντευξη Τύπου για τον ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με την Μίντιλαντ για τον νοκ-άουτ γύρο του Conference League.

ΠΑΟΚ: Το πρόγραμμα ενόψει Μίντιλαντ

O ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία ενόψει της αναμέτρησης με την Μίντιλαντ στο γήπεδο της Τούμπας (24/2, 22:00) με φόντο την πρόκριση στους «16» του Conference League.

Η τελευταία προπόνηση του «Δικεφάλου του Βορρά» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη το πρωί (10:30) στην Νέα Μεσημβρία.

Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου είναι προγραμματισμένη για τις 13:30 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας. Τον Ραζβάν Λουτσέσκου θα «συνοδεύσει» ο Χοσέ Κρέσπο ο οποίος θα εκπροσωπήσει τους ποδοσφαιριστές των Κυπελλούχων Ελλάδος.

Από την άλλη μεριά, η Μίντιλαντ θα δώσει την δική της συνέντευξη Τύπου στις 18:20 για τον προπονητή των Δανών, Μπο Χένρικσεν, ενώ στις 19:00 οι «λύκοι» θα έχουν την πρώτη τους γνωριμία με το γήπεδο της Τούμπας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Τύπος της Δανίας άσκησε δριμεία κριτική στην Μίντιλαντ για την εντός έδρα ήττα της Κυριακής στην οποία αγωνίστηκαν για τριάντα λεπτά οι νεοαποκτηθείς Μάξ Μέγιερ και Βάγκνερ Λόβ χωρίς να θέλξουν με την απόδοσή τους.