ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία για τη ρεβάνς με τη Μίντιλαντ

Συνεχίστηκε την Τρίτη (22/2) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς της Πέμπτης (24/2, 22.00) με αντίπαλο τη Μίντιλαντ

ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία για τη ρεβάνς με τη Μίντιλαντ

Ο Τόμας Μουργκ συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση, κάνει θεραπείες κι ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα. Την Τετάρτη (23/2) ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας του ΠΑΟΚ για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Μίντιλαντ.

«Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Μίντιλαντ στην Τούμπα, στον επαναληπτικό του 1-0 στη Δανία, με στόχο την ανατροπή και την πρόκριση στους 16 του UEFA Europa Conference League 2021-22. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου σήκωσε μανίκια ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (24.02, 22:00).

Η προπόνηση της Τρίτης (22.02) στη Νέα Μεσημβρία περιελάμβανε κατά κύριο λόγο δουλειά στον τομέα της τακτικής και της κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ διεξήχθη και δίτερμα στο φινάλε. Ο Τόμας Μουργκ συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση, κάνει θεραπείες κι ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα. Την Τετάρτη (23.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα θα είναι ανοιχτό τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στις 13:30 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου με τους Ράζβαν Λουτσέσκου και Χοσέ Κρέσπο . Η Μίντιλαντ θα προπονηθεί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας. Η προπόνηση των Δανών θα είναι ανοιχτή τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ νωρίτερα, στις 18:20, θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.