Conference League: Δράση με οκτώ αναμετρήσεις

Οκτώ παιχνίδια την Πέμπτη (17/2) για το Conference League. Αναλυτικά το πρόγραμμα

Conference League: Δράση με οκτώ αναμετρήσεις

Ξεκινάει την Πέμπτη (17/2) και η αγωνιστική δράση στο Conference League, με τις πρώτες αναμετρήσεις των ομάδων στα πλέι οφ του θεσμού, όπου διακυβεύεται η πρόκριση στους «16».

Και εδώ υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον, αφού ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Μίντιλαντ. Πέραν τούτου, η αγγλική Λέστερ υποδέχεται στην Αγγλία τη Ράντερς με στόχο να βάλει ένα τέλος στον αγωνιστικό της κατήφορο και να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Οι «αλεπούδες» μετρούν πέντε σερί παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά σήμερα θα κυνηγήσουν τη νίκη ώστε να βρεθούν πιο κοντά στους «16» Λιγκ ενόψει και της ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα.

Στο μεταξύ, στην Ολλανδία η Αϊντχόφεν θα φιλοξενήσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ στη Σκωτία η Σέλτικ θα υποδεχτεί την Μπόντο Γκλιμτ.

Τέλος, η Μαρσέιγ, που παραμένει αήττητη στο «σπίτι» της από τις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη, κοντράρεται στο «Βελοντρόμ» με την Καραμπάγκ, τη στιγμή που στην Τουρκία η Φενέρμπαχτσε θα επιδιώξει απέναντι στη Σλάβια Πράγας να γυρίσει «σελίδα» μετά τις δύο σερί της ήττες στο πρωτάθλημα και να πάρει αυτή τη φορά τη νίκη που θα τη φέρει πιο κοντά στους «16» της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα των πλέι οφ του Conference League

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΠΕΜΠΤΗ (17/2)

19.45: Αϊντχόφεν – Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μίντιλαντ – ΠΑΟΚ, Φενέρμπαχτσέ – Σλάβια Πράγας, Ραπίντ Βιέννης – Φίτεσε

22.00: Μαρσέιγ – Καραμπάγκ, Σέλτικ – Μπόντο Γκλιμτ, Λέστερ – Ράντερς, Σπάρτα Πράγας – Παρτιζάν.

ΟΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΙ

ΠΕΜΠΤΗ 24/2

19.45: Καραμπάγκ – Μαρσέιγ, Ράντερς – Λέστερ, Μακάμπι Τελ Αβίβ – Αϊντχόφεν, Μπόντο Γκλιμτ – Σέλτικ, Παρτιζάν – Σπάρτα Πράγας

22.00: ΠΑΟΚ – Μίντιλαντ, Σλάβια Πράγας – Φενέρμπαχτσέ, Φίτεσε – Ραπίντ Βιέννης