Γιακουμάκης: «Κάτι το ξεχωριστό η Σέλτικ»

Ο Γιώργος Γιακουμάκης μίλησε για το παιχνίδι της Σέλτικ με τη Μπόντο Γκλιμτ, αλλά και για την απόφαση του να πάρει μεταγραφή στους Σκωτσέζους.

Γιακουμάκης: «Κάτι το ξεχωριστό η Σέλτικ»

Η Σέλτικ αντιμετωπίζει τη Μπόντο Γκλιμτ για το Europa Conderence League και ο Γιώργος Γιακουμάκης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές των Σκωτσέζων στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς.

Ο Γιακουμάκης μίλησε για τον αγώνα με τους Νορβηγούς, αλλά και για το λόγο που επέλεξε να πάρει μεταγραφή στη Σέλτικ τονίζοντας πως η συγκεκριμένη ομάδα είναι κάτι το ξεχωριστό.

«Είναι ένα μεγάλο ματς για εμάς. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι παιχνίδια όπου ο κάθε ποδοσφαιριστής επιθυμεί να παίρνει μέρος σε αυτά.

Εγώ πάντως δεν επέλεξα την Σέλτικ λόγω των ευρωπαϊκών αγώνων. Είναι κάτι το ξεχωριστό. Επέλεξα την Σέλτικ επειδή είναι η Σέλτικ», είπε ο πρώην επιθετικός της Φένλο.

Ο προπονητής της Σέλτικ, Άγγελος Ποστέκογλου από την πλευρά του τόνισε: «Έχω εντυπωσιαστεί από τα αποτελέσματά τους αλλά ακόμα πιο εντυπωσιασμένος είμαι από τον τρόπο που παίζουν το ποδόσφαιρό τους. Το γεγονός πως δεν έχουν χάσει ακόμα εκτός έδρας είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό γιατί δείχνει την ισχυρή νοοτροπία και τον ισχυρό χαρακτήρα τους ως ομάδα.

Οπότε εμείς προετοιμαζόμαστε να δώσουμε ένα ματς απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα που έχει πάρει αυτοπεποίθηση από τα κατορθώματά της στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν», τόνισε χαρακτηριστικά.