Τότεναμ – Ρεν: Αναβολή λόγω κορονοϊού

Δεν θα διεξαχθεί την Πέμπτη (9/12) η αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Ρεν για το Conference League, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα του Λονδίνου.

Τότεναμ – Ρεν: Αναβολή λόγω κορονοϊού

Αναβλήθηκε ο αγώνας της Πέμπτης (09/12) ανάμεσα στην Τότεναμ και την Ρεν για το Conference League λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα του Λονδίνου.

«Επιβεβαιώνουμε ότι ο αγώνας με την Ρεν για το Conference League δεν θα διεξαχθεί αφού ένας μεγάλος αριθμός παικτών βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Θυμίζουμε πως τελειωμό δεν έχουν τα κρούσματα κορονοϊού στην Τότεναμ αφού στις τελευταίες εξετάσεις στο «στρατόπεδο» των «σπιρουνιών» βρέθηκαν άλλα πέντε θετικά δείγματα, φτάνοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των νοσούντων στους 13.

Όπως γνωστοποίησε ο αγγλικός σύλλογος, τα νέα κρούσματα αφορούν τρία μέλη του τεχνικού επιτελείου και δύο ποδοσφαιριστές, ενώ έπειτα από αυτή την εξέλιξη εντός των ημερών θα αποφασίσει η αγγλική λίγκα για το αν θα γίνει τελικά το παιχνίδι των λονδρέζων με την Μπράιτον την προσεχή Κυριακή (12/12) για την 16η αγωνιστική της Premier League.

«Κάθε μέρα έχουμε περισσότερα κρούσματα. Δεν είναι καλή η κατάσταση. Το μιλήσουμε για το ποδόσφαιρο είναι αδύνατο. Οι τελευταίες εξελίξεις με έχουν κάνει πολύ ανήσυχο», είπε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε.