Λουτσέσκου: Από μας εξαρτάται η πρόκριση!

Παρότι ο ΠΑΟΚ θα μπει στην τελευταία αγωνιστική του 6ου ομίλου του Conference League ως τρίτος ο τεχνικός του, Ραζβάν Λουτσέσκου, εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα του (που χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από την Σλόβαν Μπρατισλάβας ή σε περίπτωση νίκης αμφοτέρων ν' ανατρέψει το -1 στη διαφορά των γκολ που έχουν υπέρ τους οι Σλοβάκοι) κρατά την τύχη της στα χέρια της.

Λουτσέσκου: Από μας εξαρτάται η πρόκριση!

Kόντρα στην απαισιοδοξία που προέκυψε, μετά τη δεύτερη («λευκή», αυτήν τη φορά...) ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, στον 6ο όμιλο του Conference League, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στις καθιερωμένες δηλώσεις μετά το ματς, τόνισε πως από την ομάδα του εξαρτάται η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Διαφώνησε λοιπόν για το ότι η πρόκριση δεν είναι στα χέρια του, τρίτου (στην ισοβαθμία πίσω από τους Σλοβάκους) στη βαθμολογία του γκουρπ ΠΑΟΚ (σ. χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα με την Λίνκολν ή ν' ανατρέψει, σε περίπτωση νίκη των το -1 στο γκολ αβερέιτζ της Σλόβαν) κι ότι θα κριθεί από το αποτέλεσμα του άλλου ματς (σ.σ Κοπεγχάγη - Σλόβαν Μπρατισλάβας):

«Νομίζω ότι η πρόκριση είναι στα χέρια μας, πρέπει να σκοράρουμε περισσότερα γκολ απ' ότι η Σλόβαν σε κάθε περίπτωση. Δεν είναι εύκολο ματς γι' αυτούς με την Κοπεγχάγη, οι δύο αυτές ομάδες έχουν τεράστια ποιότητα και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Εμείς πρέπει να παίξουμε με αποφασιστικότητα για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες αλλά έμεινε στο μηδέν για πρώτη φορά φέτος στην Ευρώπη o Poυμάνος τεχνικός είπε: «Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι άλλο, ειπώθηκε αυτό που έπρεπε, κυριαρχήσαμε απέναντι σε καλό αντίπαλο που έπαιζε στο γήπεδό του, και οι δύο ομάδες είχαν θέληση για τη νίκη. Ήμασταν λίγο καλύτεροι, είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Το παιχνίδι έληξε στο μηδέν και η πρόκριση θα κριθεί στο τελευταίο παιχνίδι».

Για το τι δεν είχε ο ΠΑΟΚ σήμερα ώστε να σκοράρει ενώ κυριάρχησε κατέληξε: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό απέναντι στην εστία της Σλόβαν, στο τέλος είχαμε τρεις μεγάλες ευκαιρίες έναντι μίας της αντιπάλου»