ΠΑΟΚ: Με Μιτρίτσα και Βιεϊρίνια η αποστολή για Σλόβαν Μπρατισλάβας

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Σλόβαν Μπρατισλάβας (24/11, 19:45). 

ΠΑΟΚ: Με Μιτρίτσα και Βιεϊρίνια η αποστολή για Σλόβαν Μπρατισλάβας

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκαν ο Μιτρίτσα και ο Βιεϊρίνια ενόψει του αγώνα της πέμπτης αγωνιστικής του Conference League στην έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Πορτογάλος δεν θα λάβει μέρος στην αναμέτρηση, ωστόσο η παρουσία του στην αποστολή ήταν επιτακτική για τον Λουτσέσκου.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

«Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Τετάρτης (24.11). Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στο αθλητικό κέντρο του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες του επικείμενου αγώνα, ενώ παράλληλα δόθηκε έμφαση και στις στατικές φάσεις.

O Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ντόουγκλας Αουγκούστο και Νέλσον Ολιβέιρα , που προπονήθηκαν ατομικά, στον τιμωρημένο Γιάννη Μιχαηλίδη, αλλά και στον Αντρέ Βιεϊρίνια , ο οποίος δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, αλλά θα ταξιδέψει κανονικά με την ομάδα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Τέιλορ , Λύρατζης , Βαρέλα , Κρέσπο , Μιχάι , Σίντκλεϊ , Τσιγγάρας , Εσίτι, Ελ Καντουρί , Κούρτιτς , Σβαμπ , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Μιτρίτσα , Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέρσκι , Άκπομ , Κούτσιας».