Μουρίνιο κατά Παπαπέτρου: «Ο διαιτητής θα επιστρέψει ήρεμος στην Ελλάδα;»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον Τάσο Παπαπέτρου, μετά το ισόπαλο 2-2 της Ρόμα με την Μπόντο Γκλιμτ στο Conference League.

Μουρίνιο κατά Παπαπέτρου: «Ο διαιτητής θα επιστρέψει ήρεμος στην Ελλάδα;»

Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 κόντρα την Μπόντο Γκλιμτ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Conference League. Ο Ζοσέ Μουρίνιο εξέφρασε παράπονα για τον διαιτητή της αναμέτρησης, Τάσο Παπαπέτρου, τονίζοντας ότι έπρεπε να δοθούν δύο πέναλτι που δεν καταλογίστηκαν:

«Δεν κάναμε το τέλειο παιχνίδι. Η πραγματικότητα του αγώνα όμως είναι πως ήρθαμε ισόπαλοι 2-2 αλλά τα δύο πέναλτι ήταν καθαρά όπως η μέρα. Μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε αλλά η πραγματικότητα είναι πως ήρθαμε 2-2, με τους αντιπάλους να έχουν δύο σουτ και δύο γκολ.

Εμείς πετύχαμε δύο γκολ και είχαμε δύο πέναλτι που μας αρνήθηκαν.

Ίσως βάζουν στο Conference League διαιτητές που αρχίζουν τώρα την ευρωπαϊκή καριέρα τους και αυτό δεν είναι καλό. Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με τον διαιτητή. Θα επιστρέψει ήρεμος στην Ελλάδα;

Στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Μπόντο χάσαμε 6-1 και δεν είπα κάτι για το διαιτητή επειδή ήταν δική μας ευθύνη, όμως τώρα θέλω να πω κάτι περισσότερο: δύο καθαρά πέναλτι είναι πάρα πολλά. Ήταν καθοριστική η διαιτησία».